fredag 26. april 2013

Stolt av meg selv

Midt i elendigheten vil jeg skryte litt av meg selv. Jeg har hatt en massiv infeksjon i kroppen, med en crp på nærmere 400. Jeg har hatt sinnsyke smerter. Brystet mitt har vært så hovent og så lilla, at all huden (ja,faktisk) har falt av. Kroppen min har virkelig herjet med meg, og sykepleierene har bønnfalt meg om å hvile. Fortsatt har jeg fått streng beskjed om å hvile og la pappaer, besteforeldre og det som er ta seg av barna. Jeg har mer enn nok med meg selv.

Allikevel har jeg stått på og fått pumpet ut masse betennelse. På bare et par dager har det gått fra full stopp i brystet til å få pumpet ut 50ml. Nå spruter melka. Det er utrolig fra et så betent bryst, sier ammehjelpen. Kjæresten har hjulpet meg. Massert, pumpet og gjort det han klarer for at jeg skal slappe av og tenke positivt. Han er virkelig fantastisk på alle måter - det kan jeg ikke få sagt nok!

I dag har jeg også klart å amme fra det vonde brystet. I lang tid prøvde jeg, med en noe uvillig frøken ved brystet. Bet tenna sammen og klarte det! Et lite skritt nærmere friskmelding :-)

Ved siden av har jeg fullammet fra høyre bryst, og på under to uker har lille frosken lagt på seg 500gram. Det er ikke dårlig altså! Jeg er stolt av meg selv for hva jeg faktisk har fått til mens det har stått på som verst. Nå håper jeg bare av hele mitt hjerte at jeg snart er frisk og hjemme hos mine kjære igjen. Da skal jeg ta et endelig valg på om amming er noe for meg eller ikke. Jeg vil i hvertfall aldri havne i denne situasjonen igjen!

5 kommentarer:

Frøken K sa...

Jeg er SÅ imponert av deg! Du har jammen meg gått (og går) gjennom et helvete bare du forstår... Jeg får vondt i hjertet mitt av og tenke på at du må være uten jenten din. Tror jeg hadde brutt sammen!

Nå var min ammekamp en heeeelt annen enn din. For oss var det krig hver gang jeg la henne til ved puppen. Hylskrik, gråt og rabiate tendenser.
Men etter fem måneder, gav hun (og jeg) opp. Og det var det aller beste for oss!

Bare du vet om det vil være riktig for dere, du skulle vært maks uheldig om du hadde måtte gå igjennom dette helvetet igjen!

Tenker masse på deg og håper du blir frisk og fin i en superfart, så du får være med den fine familien din!

<3

Tine sa...

Stå på! Jeg håper du blir frisk veldig snart :) Masse god bedring :D

Cecilie rørvik sa...

Jeg sier wow! Du er et råskinn av ei dame!! Du har virkelig grunn til å være stolt !! Jeg heier på deg !! Hvil pump og bli frisk!!!👍

Janne sa...

Så fantastisk at du har hatt nok melk til å fullamme fra En pupp!!! Stå på videre, Monika! Dette klarer du :-)

Anonym sa...

du er så sterk monica! Ikke bare bare det du har gått igjennom nå. At du har de tankene og følelsene du har er bare helt rett og naturlig. Få de ut!

Amming er absolutt ikke det viktigste, hva som passer deg og din baby vet du best.

Håper det bare går fremover nå, og at du snart får hjem til familien din:))