mandag 15. april 2013

Tilbake til hverdagen

Siste dag hjemme med pappa. I morgen begynner permisjonen virkelig, med bare meg og lille tuppemor (som Teo kaller henne) hjemme. Det blir rart og ikke ha pappaen i hus hjemme med oss, samtidig skal det bli godt å starte på hverdagen igjen. Da vil vi raskt finne våres rutiner, og få tid til både trilleturer, lunsjer og babydater. Akkurat sånn permisjonen skal være :-) Jeg gleder meg!


Nå er vi straks på vei ut døren. Vi må ha stormtrekk til vognen. Jeg ser det er meldt regn, regn og atter regn fremover. Det nærmer seg sommer, så jeg er ikke overrasket over været. Det skal derimot ikke hindre oss fra å komme oss ut, og da er det greit å ha et stormtrekk i hus, slik at litt regn ikke er et hinder! 

I ettermiddag er det bare meg og ungene igjen. Siden jeg er rammet av heftig ammetåke skal jeg styre unna middag som må i ovnen. Trenger jeg å si at jeg brant både pizza, naan-brød og rundstykker forrige uke, til fireåringen min sin store fortvilelse? Vi får gå for noe enkelt og kjapt, som man ikke kan gå ifra før det faktisk er ferdig. Jeg har til gode å brenne smokker, pumpe og flasker fast i kjelen da i det minste. Det klarte jeg nemlig opp til flere ganger under forrige ammetåke ;-) Man skal ikke skimse av ammetåka!


Jeg legger forresten ut bilder støtt og stadig på instagram om dagen. Følg meg gjerne der (@monix87). Jeg vil så gjerne bikke 500 følgere :-) 
Klem fra meg**

1 kommentar:

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Så fine dere er!
Nei den ammetåka altså. Jeg er livredd for at jeg skal klare å sette fyr på huset...