fredag 3. mai 2013

1 måned

I dag er Mia én måned gammel. Hvor er pause-knappen? Den siste tiden har bestått av sykdom og lite permisjonskos. Den kommende tiden skal bli bedre. Jeg merker at formen begynner å hente seg litt inn. I dag har storebror vært hjemme fra barnehagen med oss, og jeg har hatt energi til dem begge. Jeg har kost meg!

Ammingen tar jeg én dag om gangen. Jeg er fortsatt redd for at det blusser opp når antibiotikakuren er over. Mellom bekymringene prøver jeg å nyte her og nå, og ta forhåndsregler. Amme fra begge bryst gjør jeg i hvertfall nå. Så; tvi tvi!

Nå skal vi ut døren for å kjøpe nye sko til Teo. Jeg titter innom senere for å vise fram en liten ting fra babyrommet og for å kjøre i gang en ny konkurranse.
Vi sees :-)

4 kommentarer:

mammaogmikaela sa...

Du kan jo kanskje kjøpe deg sånne ammeskjold?:) da vil ikke brystvortene sprekke å få bakterier i seg.. Jeg bruker det til vesla og det funker veldig bra her altså;-)

Véronique sa...

For ei nydelig trøtt jente ♥

Klem

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Det er så godt å høre at du endelig er på bedringens vei :) Nå blir du snart helt frisk, og det blir snart ordentlig permisjonskos på deg!
klemklem

Cecilie rørvik sa...

Så godt å høre at det går fremover i riktig retning!! :) Du har masse babykos foran deg, og med vår som visstnok skal komme på søndag!! sol, varme.. det uner jeg deg!!!(dere;) )

Kjøp deg ren salve på apoteket som heter RINGBLOMSTSALVE. Det er en hvit krukke med oransje skrift. Den er gull verdt for såre brystvorter. Jeg brukte en både på KS arret og på brystvortene når jeg ammet. Den er super!

God helg til deg og dine <3