mandag 27. mai 2013

Ammetåka, sa du?

Forrige gang ble jeg ikke så kraftig rammet av ammetåka som jeg er nå. Det kan jo være fordi jeg aldri fullammet den gangen. Nå tar jeg derimot igjen for begge gangene. At jeg har ansvar for to unger er jo nesten på kanten til uansvarlig, spesielt med tanke på at det er så vidt jeg klarer å ta vare på meg selv!

Omtrent daglig spankulerer jeg ut fra barnehagen med blå poser utenpå skoene. Jeg ser passe lur ut, der jeg går med et stort glis om munn, barnesete på ene armen og en fireåring som dingler i andre armen. Nå har derimot sønnen min blitt litt oppmerksom på dette, og kommenterer det gjerne før jeg kommer fram til bilen. Takk, snille du

Iphonen min leter jeg stort sett etter 24/7. Den er blitt observert i kjøleskapet, under bilstolbasen, i handleposer og i vognen til snuppemor. Tar jeg ikke telefonen hvis du ringer, har du forklaringen der. Iphonen min er på ville veier!

Heldigvis klarer jeg som regel å ta meg av barna mine - utrolig nok. Selvom jeg har opplevd én episode der jeg satt med hele hjertet i halsen etterpå. Jeg tør ikke si så mye annet enn at det involverte bilsikkerhet. De som kjenner meg vet at jeg er ekstremt nøye når det kommer til bilsikring (på grensen til ekstrem - om det går an). I dette tilfellet slo ammetåken skikkelig til, men det gikk heldigvis bra. Jeg kan jo skrive under på at mor er ekstremt obs etter denne episoden!

Man skal ikke kimse av ammetåka. Man blir virkelig til en bomullsdott. Jeg svirrer rundt i bobla mi. I den bobla er barna mine, bleier og puppene mine. Kjæresten får også plass i bobla mi med jevne mellomrom, til han sin store glede. MEN dere - jeg har til gode å brenne fast smokkene i kjelen, gå fra matvarene på butikken eller miste noen av ungene mine. Bank i bordet.

1 kommentar:

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Nei det er ingen spøk å være fanget i ammetåka! Det siste rare som jeg gjorde var å bestille en kaffe til å ta med betale, sette koppen ned for å ta veska over skuldera og så spankulerte jeg ut og nedover gata. UTEN kaffen jeg nettopp hadde kjøpt.
LITT flaut å snike seg inn på caféen igjen for å hente den... :P