torsdag 30. mai 2013

Dagens antrekk

I dag klarer jeg ikke å skrive. Jeg er rett og slett for sliten. Hektiske dager nå for tiden kan man si. Jeg rekker ikke engang å gå på do. True story! I stedet for masse skriblerier viser jeg dere derfor dagens antrekk og mine nye sko - en bursdagsgave på forskudd fra min kjære :-)


Ellers i dag har vi feiret mammaen min, Teo har lært seg å ta salto på trampolinen (hjelp) og Mia har hatt sin aller første latterkule i søvne 


Nå skal jeg krype til sengs - så aaalt for sent! God natt! 

3 kommentarer:

Kristin sa...

Hei :) du ser kjempe bra ut..:) kjempe kule sko, er dem gode og gå i? Tenkte er dem praktiske og gode og bruke for småbarnsmødre ?? :) kunne tenkt meg et par selv! Klem.

Monica Jensen sa...

Tusen takk <3

De er veldig gode å gå i, men det er jo høye heler, så praktiske i fht lange turer og lek er dem nok ikke :) kjøpt på DNA, roots er merket :) stor klem

kristin sa...

takk for svar :) har sett på et par på eurosko, trur det er va 7cm hælhøyde.. dem kjentes greie ut og bruke,men enig i kanskje ikke på gåturer og lengre perioder..Har ei aktiv lita jente på 3år,så er mye hit og dit <3 hehe. Ha en nydelig dag, klem :)