søndag 5. mai 2013

Deilige våren

Endelig var det vår tur til å nyte våren! 


Kjæresten har hatt fotball-date med Jan, stefaren min. I mellomtiden koste Mia og jeg oss ute på tur med mormor/mamma og tanten min. Deilig å bevege på kroppen, kjenne solstrålene mot ansiktet og ikke minst komme seg ut. Det har jeg savnet! Med nytt ullundertøy og vindjakke i hus blir det mange trilleturer fremover. Jeg gleder meg allerede til neste tur. Nå skal formen på plass!


Ellers har Mia blitt ett stort smil. Her en dag satt jeg med hun i armene mine, mens tårene rant. Jeg gråter sjeldnere og sjeldnere, men brystbetennelsen tok virkelig på, og tårene har ikke alltid vært like langt unna. Uansett.. Mens jeg satt der og tørket tårene, lyste datteren min opp i armene mine. Tårene ble fort erstattet med smil og latter. Etter det har hun visst akkurat hva som skal til for å gjøre mamma glad. Nemlig å vise at hun er glad. Jeg smelter hver gang! 


Like smilende og fin som storebroren sin :-)

Apropos storebroren.. Nå venter vi bare på at han skal komme hjem fra pappaen sin. I dag er han 4,5 år. Det er en alder han har sett fram imot, for når man er fireogethalvtår, da er man stor gutt da! I morgen starter en ny uke. Kjæresten skal tilbake i jobb, og jeg skal forhåpentligvis holde meg frisk. Ny kontroll på sykehuset er på tirsdag. Jeg håper de kommer med såpass oppløftende ord at jeg kan begynne å puste igjen. Jeg holder nemlig pusten fram til antibiotikakuren er over. Livredd for at det plutselig skal blusse opp igjen! Vel, jeg kan ikke ta sorgene på forskudd. Jeg må nyte her og nå. Det har jeg virkelig klart å gjøre denne helgen. En fin vårhelg har det vært!

2 kommentarer:

Nina-M sa...

Herlig! :)

Jona (Mammalivet i Berlin) sa...

Nydelige lille snuppa!
Godt å høre at du klarer å kose deg også :) Skjønner det har vært forferdelig tøft i det siste! klemklem