søndag 26. mai 2013

Den beste følelsen ❤

Jeg ante ikke hvor fantastisk det ville være. Nå vet jeg det, og jeg blir varm i hjertet mitt hver gang jeg ser dem sammen. Barna mine. Omsorgen storebror viser for lillesøster. Hvor glad og fascinert lillesøster blir når storebror hopper rundt henne. Jeg er så glad for at de begge får oppleve det; søskenkjærligheten!


Tenk at det går an å elske to personer akkurat like høyt. At begge to har fanget absolutt hele hjertet mitt. Det er ingen forskjell fra første gang til andre gang. Kjærligheten er akkurat like stor, intens og altoppslukende. Jeg er like forelsket i dem begge. Og jeg sprekker av stolthet!


Sånn tror jeg besteforeldre føler det også. Det er i hvertfall veldig mange stolte besteforeldre inni bildet her, og det er så innmari koselig for oss alle sammen! 


Jeg føler meg heldig - og i disse dager kan jeg ikke få understrekt det nok. Jeg er til og med endelig helt friskmeldt etter bryst-bergogdalbanen. kan jeg senke skuldrene :-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig :) hvordan går det med ryggen da?

Monica Jensen sa...

Ryggen er et eget kapittel. Lik som før. Skal begynne å trene med fysio en gang i uka nå som jeg er blitt helt frisk igjen. Håper virkelig det hjelper på sikt :)

Skal også til utredning og få tatt bilder av hofter og rygg :)

Annette sa...

Såå koselige bilder :) Bra han trives som storebror! :)

Nina-m sa...

Nydelige barn! :) å ei blid og nydelig mor har jeg inntrykk av;)

Monica Jensen sa...

Takk <3 jeg er stort sett blid, bortsett fra når jeg er sur :P