søndag 26. mai 2013

Vår lørdag

Jeg titter innom rett før leggetid, etter en lang, men hyggelig dag!


Vi dro tidlig opp til hytta for å møte familien på Pappas side. Det var tid for dugnad, men det ble vel mer en sosial sammenkomst fremfor dugnad. Det ble mer lek og morro enn jobbing hvertfall. Pølsespising i sola ble det også. I tillegg fikk vi vist fram Mia til oldeforeldre, tante og kusine som enda ikke har fått sett henne. Sånt er alltid koselig. Man er jo så stolte av sine søte små!


Da vi kom hjem var det bare å ordne barna for senga. Deretter dro kjæresten videre for å møte kompiser, mens jeg fikk besøk av venninner. Nå har jentene dratt hjemover, og jeg skal krype til sengs. Forhåpentligvis blir det noen timer søvn før barna er klare for en ny dag. Nicklas kommer hjem senere i natt, og er nok ikke veldig klar for en tidlig start på dagen, så jeg får legge meg til lading nå mens jeg kan ;-)


God natt til dere som tar turen innom meg. Setter pris på besøkene deres :-)

Ingen kommentarer: