fredag 24. mai 2013

Farger og pass

God dag!
Endeliig fredag. Selv i permisjonsboblen merker jeg godt forskjell på helg og hverdag. Nå gleder jeg meg til en helg med venninner, barna mine, kjæresten og en bitteliten tur på hytta med Pappa sin side av familien. Jeg tror dette blir nok en bra helg. Så lenge sola skinner det jo bli bra :-)

Nå venter jeg på at Lykkeliten skal bli ferdig med duppen sin. Da skal vi dra videre for å hente storebror i barnehagen, og så videre for å fikse pass til oss alle tre. Om få uker reiser vi til sydligere strøk, og vi gleeeeder oss sånn. Det skal bli så deilig!

Jeg har på meg vårlige farger i dag. I hele vinter har jeg levd i svart og grått. Mange av de samme fargene har jeg gått med i tiden etter fødsel. Nå er jeg klar for litt forandring. Mintgrønn. Denne genseren er derfor en ny hverdagsfavoritt :-)


Jeg får kaste i meg noe mat før det er tid for amming og farting. Vi sees!

Edit to add: 10 minutter etter dette innlegget ble skrevet gulpet Mia ned hele meg!

3 kommentarer:

Frøken K sa...

Heheheh.. det er SÅ typisk.. Tror ikke jeg har fått gått ut døren med førstevalget av klær de dagene jeg har freshet meg opp.. :)

Anonym sa...

Fin topp! Hvor har du funnet den? Ser skikkelig deilig ut! Og det så skikkelig nydelig ut ved hytta deres!
Fortsatt ingen baby her... en uke siden termin, og ingen tegn :( tirsdag blir det igangsetting...
Carina

Monica Jensen sa...

Huff, overtid er IKKE noe gøy. Jeg gikk åtte dager over med første. Håper du plutselig blir overrasket det kommende døgnet. Lykke til :)

Den er fra Gina.finnes i mange forskjellige farger til kun 99kr.

Ja, det er et idyllisk sted. Spesielt for små barn :)