tirsdag 21. mai 2013

God morgen // Ultralyd

God morgen, alle sammen!


Nå skal Mia og jeg sette oss i bilen og ta turen innover til byen. Ullevål sykehus og ultralyd venter på oss. Denne gangen er det hoftene til lillemor som skal bli undersøkt litt nøyere. Det er heldigvis ingenting som tyder på at hun har hofteleddsdysplasi, men siden jeg sliter en del med mine hofter ville de ta en ekstra sjekk. Vanlig rutine. Vi krysser fingrene for at alt er slik det skal være :-)

Vi satser på at dette er det siste besøket på sykehus på en god stund. Tro det eller ei, men jeg ønsker å bruke permisjonen andre steder enn i sykehuslokalene ;-) Vi sees senere, vi! Ha en fiin dag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Nå krysser jeg fingrene for at du har ei lita med deg hjem uten pute! Men ville bare si at min lille frøken her på seks mnd la i pute fra hun var fire uker til hun var fem mnd. Verden min raste sammen og jeg hatet den puten og den førte med seg. Men nå etter en mnd uten er det som hun aldri har hatt pute, jeg er så glad det ble oppdaget tidlig og at jeg nå har en frisk jente som selv ikke har merket stort til behandlingen. Lykke til :)

Monica Jensen sa...

Ingen pute, alt så bra ut :) HELDIGVIS :)

Véronique sa...

Så bra ♥

Klem