mandag 27. mai 2013

Lang dag // bomullsdott

Dette har vært en lang dag. Kjæresten ble operert i dag formiddag, og det vil si at jeg er mer eller mindre alenemor for to (tre) de neste dagene. Det viktigste er at han blir smertefri og spilleklar igjen, men jeg skal allikevel innrømme at jeg tror det blir noen hektiske dager. Han har nemlig fått beskjed om å ligge rett ut på sofaen ;-)

I morgen får han derimot noen timer for seg selv. Jeg har avtalt med naboen at hun leverer Teo i barnehagen for oss, for Mia og jeg skal nemlig på jentetur i morgen. Avreise 06:45. Jeg blir trøtt i trynet bare jeg tenker på når vi må opp i morgen tidlig, men samtidig gleder jeg meg masse. Det blir en hyggelig dag med venninner og annet gøy. Jeg titter nok innom i morgen med bilder :-)


Ellers vokser jo bomullsdotten i hodet mitt noe innmari om dagen. Jeg hadde en avtale med en venninne i kveld. Planen var at Mia og jeg skulle komme til henne så snart Teo var i seng. Tidligere i dag minnet hun meg på det.. Så kom kvelden da, og klokken gikk. Teo var lagt for natten. Mia fikk kveldsbadet sitt og ble lagt for natten. Hva gjorde jeg? Jeg la meg godt til rette med mac´n i fanget. En time etter avtalt tid fikk jeg en melding om hvordan det gikk. Først da kom jeg på avtalen vår! Herregud! Jeg må bare beklage til alle rundt meg. Jeg er virkelig fanget i ammetåka, og her blir jeg trolig noen måneder til. Beklager på det sterkeste. Det er ikke dere, det er meg!

Så da krysser vi fingrene for at jeg husker å stå opp i morgen. Nå er det tid for Paradise-date med kjæresten, før jeg må legge meg til lading. Søvn kan nok hjelpe litt på den stadig voksende bomullsdotten.. God natt :-)

2 kommentarer:

Annette sa...

He he. Den er jo litt kjip. Men da er det iallefall fint å ha venner som forstår :) He he. Lurer på hva som blir de tingene jeg kommer til å tulle med når nr to kommer.

Monica Jensen sa...

Ja, det er fint med forståelsesfulle venninner, når hjernen min svikter :D

Bare å vente i spenning..Jeg er MYE verre enn forrige gang hvertfall ;)