søndag 19. mai 2013

Lykke

Herregud, for en lykkefølelse kroppen min fylles med når solstrålene varmer meg opp. Fantastisk at vi endelig har fått en liten smakebit på sommeren. Jeg har savnet varmen helt siden forrige pinse!


Og hva er konklusjonen når du ser dette bildet? Monica trenger sol!

Vi har kost oss hos Svigermor i ettermiddag/kveld. Nydelig vær, deilig mat og Gran Prix. Jeg er en av dem som aldri har vært spesielt fæn av mgp. Samtidig så må jeg følge litt med. Det er jo både flaut, kleint og morsomt om hverandre!

Ellers var Mia sommerkledd i dag. Jeg synes det er så gøy å dresse opp min lille frøken i kjole og blondehatt. Hvem hadde trodd det for noen år siden?! Da dresset jeg nemlig opp min lille bebisgutt i tøffe klær fra topp til tå, og kunne aldri sett for meg selv som en jentete jentemamma. Fantastisk med en av hver. Jeg er heldig jeg :-)


Nå sover lykkeliten, og jeg skal dra med meg kjæresten til sengs også. Vi krysser fingrene for godt og varmt vær imorgen også. Da skal vi komme oss ut litt tidligere enn klokken fire, slik at vi får sugd til oss sommervarmen sånn skikkelig vi også ;-) 

Sov godt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så flott du er, Monica! Jeg drømmer om å se like bra ut, raskt etter fødselen. Termin i dag!!
Ha en flott dag i sola. Hva vet vel vi, brått er dette årets sommer!
Klem Carina

Monica Jensen sa...

TUSEN takk <3 Så koselige ord!

Så spennende! Kanskje har den lille kommet allerede? Masse lykke til. Du har en spennende og magisk tid i vente <3

Stor klem