onsdag 22. mai 2013

Opp-og ned

Gode dager, og litt mindre gode dager. Sånn er det alltid - også i permisjonsboblen. I går spiste jeg lunsj med venninner som er i samme boblen som meg selv, mens babyene våres sov søtt i hver sin sofakrok. I dag har jeg vært våken siden klokken fire i natt, med en liten utilpass frøken. Da er det plutselig ikke tid til så mye annet enn å fokusere på baby, baby og atter baby. Med øya på halv tolv.


Husarbeidet er mer eller mindre unnagjort. Jeg har en sykdom som kalles støv på hjernen. Så lenge jeg er hjemme klarer jeg ikke å slappe av hvis jeg vet det er mye som står på den såkalte to do-listen. Nå er derimot det viktigste unnagjort, så lille frøken og jeg har rigget oss til på sofaen. Jeg har valgt å høre på fornuften. De neste par timene er satt av til å ligge her, med friends på tv-en. Jeg håper mini-sjefen er enig. Mor trenger å samle opp energi før det er tid for å hente storebror.

Så håper man bare at ting blir litt lettere i morgen igjen. Opp-og ned. Sånn er det hele tiden :-)

Ingen kommentarer: