fredag 3. mai 2013

På babyrommet

Datteren min sover søtt i vippestolen sin. Hun er blitt allergisk mot å sove for seg selv på dagtid, men hemmeligheten var tydeligvis Karpe Diem. Med musikk på full guffe fant hun roen i vippestolen. Mye tyder på at Mia er like glad i musikk som mammaen sin ;-) Sønnen min har jeg levert hos pappaen sin for helgen, med helt nye joggesko. Skal si han var fornøyd. De blinker jo til og med! 

Vet dere hva det betyr? Alenetid på meg. Åh, man vet ikke hva alenetid betyr før man faktisk får barn. Jeg bruker min tid til blogging og forhåpentligvis litt selvpleie. Det er det behov for altså, i lange baner. Begrenset hva jeg får gjort her hjemme for meg selv, men litt selvpleie skal jeg få til. Først vil jeg derimot vise dere en liten ting fra babyrommet.. 


 Da jeg kom over denne i huset til Svigermor jublet jeg. En gammel gyngehest som Nicklas hadde på sitt soverom da han var baby. Nå er den malt hvit og er perfekt på Mia sitt rom. I love it! Sjarmerende og søt!


Storebroren i hus er stadig innom for å låne den. Han som har vært redd for at lillesøster skal stjele lekene hans... Vi skal nok få erfare at det blir omvendt en god stund først ;-) 

Nei, nå får jeg legge bort mr.mac. Frøkna kan sove fra noen få minutter til opptil flere timer. Man vet aldri med sånne små. Jeg må hive meg rundt med andre ord, ellers blir det fint lite tid til den såkalte selvpleien :-)

Ingen kommentarer: