onsdag 15. mai 2013

Party all night long


Natt til i går våknet lillegutt klokken fire. Med en litt lys start på dagen var det ikke så lett å sovne igjen når han først hadde våknet. Han er litt for liten til å synes det er greit å ligge alene i flere timer. Han sørget derfor for at hele huset holdt han med selskap.

I går kveld var jeg nesten i koma da jeg traff puta. Allikevel sovnet jeg ikke. "Nå må du få sovet litt før det er tid for amming". Med dét surrende i bakhodet ble det å sovne nesten en umulig sak. Halv to fant lillemor ut at hun ville ha mat. Vanligvis sovner hun rett etter mat - men ikke i natt, nei. Neiiida. Hun synes det var så koselig å se mammaen sin, at hun fant ut at hun ville holde meg med selskap helt fram til klokken fem. Det er treogenhalvtime det. Midt på svarte natta. Hun gråter fint lite, så stemningen var forsåvidt ganske god den. Hun ville dog ikke bli bysset eller strøket på. Hun ville bare at vi skulle ligge i sengen og titte på hverandre. I treogenhalvtime. Lukket mamma øynene satte Mia igang med det hun liker å kalle gråt, men som i alle andres ører høres ut som små pip. Holdt jeg øynene oppe, og gjerne hadde øyekontakt med henne, sprellet hun fornøyd med armer og bein og gliste fra øre til øre. Jeg er sikker på at hun tenkte noe i denne duren; "Wee, party all night long, mamma!" 

Jeg var ikke sånn kjempeklar for å stå opp klokken åtte i dag tidlig foråsidetsånn. "Heldigvis" hadde jeg ikke noe valg, og et par timer senere var Mia og jeg på farten sammen med tante Isabelle. Nå har mor fått fikset neglene sine til 17.mai, og forhåpentligvis får jeg ikke kun vist dem fram på sykehuset denne gangen - slik jeg gjorde sist. Fikk dog masse skryt for fine negler fra samtlige sykepleiere ;-)

Nå har vi omsider kommet oss hjem. Jeg har lyst til å blunke, men i fare for å havne langt inn i drømmeland står jeg over. Det blir godt å legge seg i kveld kjenner jeg :-)

Ingen kommentarer: