søndag 12. mai 2013

Som far så....?

Vår Søndag er som de siste søndagene; stille og rolig. Tid med familie, gåtur og fotball. En liten tur på kino for å se "Pelle Politibil" har det også blitt tid til. Søndager er en behagelig dag for oss med andre ord!

Når favorittlaget spiller fotball, da må samtlige stille med drakter - som de trofaste supporterne vi (les: Nicklas) er. Jeg trenger vel kanskje ikke nevne hvem i huset som er mest gira over matchende outfit?


Jeg for min del bryr meg ikke stort (hysj da..), men når pappaen i hus først har en mening om hva kidsa skal ha på seg, så lar jeg han få viljen sin. Det skjer jo ikke akkurat ofte at han har noen mening what so ever når det kommer til akkurat dét! Rosa stjerner og duse farger ble derfor erstattet med en knallrød Liverpool-drakt i ettermiddag. Som far så....alle?


Jeg kjenner at jeg er sliten i helgen. Fem uker med antibiotika har tappet meg for energi. Nattevåken som følger med en liten bebis stjeler jo også sin del av energien. Jeg kjemper derfor for å holde øynene oppe nå i ettermiddag. Fotball på TV hjelper kanskje ikke mye når det kommer til akkurat de tunge øyelokkene ;-) Nå skal store og små ut i hagen. Trampolina venter på fireåringen, som derimot har et stort lager med energi nå i ettermiddag. Frisk luft, sol og bevegelse er perfekt på tampen av dagen. Forhåpentligvis sørger det for at jeg holder meg våken i noen timer til :-)


Jippi! Liverpool vant! Jeg tror kjæresten gjennomskuer meg og min noe falske interesse...

Hvordan er din Søndag? Stille og rolig?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tror du han gjennomskuer deg? Eller vet du? Men du er veldig søt da, gleder meg til vi skal på kamp ;) <3

Monica Jensen sa...

Jeg tror jeg vet ;)
Wee! Gleder meg til å drikke øl i Liverpool :D

Carine sa...

Hihi, så koselig med like drakter :).