onsdag 8. mai 2013

Spa og osteopati

I dag sendte vi gutta ut døren, og så krøp vi tilbake til senga. Det ble flere timer med søvn på formiddagen i dag, noe som absolutt ikke var å forakte. Da startet dagen vår - med et lite minispa for lillemor. En lang deilig dusj sammen med mammaen sin, som ble avsluttet med at hun ble fønet tørr på stellematten sin. Skal si lille frøken kosa seg. Jeg husker at Teo og jeg hadde flere sånne formiddager, med kos på badet. Sånne stunder er gull verdt, med god tid til stell, smil, prat og hygge!

Etter formiddagens spa dro vi videre til Plexusklinikken i Ski. Jeg ville at Ingvill, som er osteopat, skulle ta en titt på Mia. Her er det heldigvis ingen tegn på kolikk. Allikevel kan en fødsel være tøft for en liten bebis, så jeg ville få rettet opp i eventuelle låsninger som kunne blitt en plage senere. Teo, som hadde kolikk, tok jeg tidlig med til kiropraktor - med stor suksess. Vi gikk fra netter uten søvn, til netter der han lille fikk ro og sov godt, uten smerter. Han ble tatt med vakuum/sugekopp under fødselen, og da er det ikke sjelden at barnet sliter i ettertid med låsninger i nakke og rygg. Det var også tilfellet hos han. 


Mia hadde en liten låsning i mellomgulvet, noe som kan være forklaringen på sprutgulpingen. I tillegg var hun litt stram nederst i magen, ved tarmen. Ingvill fikk løsnet opp i dette. Hun undersøkte også resten av jenta. Heldigvis var det ikke andre problemer, og det holdt med den ene timen.

Det som er så fint med sånne små helt ferske, er at det skal så innmari lite til for å fikse opp i eventuelle plager. Behandleren trenger så vidt å være nær babyen, og mye er gjort på bare én time. Fantastisk! Jeg mener absolutt det er en stor fordel å ta tak i sånne ting så tidlig som mulig. Nettopp derfor valgte jeg å få Mia undersøkt, på tross av at hun stort sett virker veldig fornøyd :-) Bedre å være føre var og alt det der ;-)


Nå får vi straks besøk av Magnus og Emilie. Blir koselig å vise fram vår lille fine, etter et lengre opphold fra alt som heter barselbesøk. Senere skal kjæresten til kompiser, så da blir det jentekveld på Mia og meg så snart storebror er i seng :-)

Har du erfaring med kiropraktor/osteopat e.l. når det kommer til ditt/dine barn?

Heii så lenge!

Ingen kommentarer: