tirsdag 7. mai 2013

Sykehus og grillkos

I dag var det tid for ny kontroll på sykehuset. Denne gangen drenerte de ut 20ml med væske. Med andre ord; jeg er enda ikke kvitt betennelsen, noe jeg både fryktet og følte på meg. Brystbetennelse kan virkelig henge igjen lenge når den har vært såpass heftig. Jeg fikk også utskrevet min femte antibiotikakur siden fødselen. Nå håper jeg virkelig møkka forsvinner. Det hadde vært deilig å slippe smertene som følger med, og virkelig leve uten å ha skuldrene opptil ørene. For ja, jeg går jo litt på tåhev fram til jeg er hundre prosent frisk!


Da jeg kom hjem fra sykehuset i ettermiddag kjente jeg lukten av grill i luften. Ah, det stemmer, det er vår! Da jeg tuslet bak huset så jeg Nicklas stå og grille, Teo var i badekaret og familien min var på besøk. Hverdagskos! Det var såpass varmt at vi både spiste og tok kaffen på terrassen i solveggen. D-vitaminer er det manko på etter en lang vinter føler jeg, så det er godt med litt påfyll. Kroppen min trenger virkelig påfyll av litt av hvert. En real immunforsvarboost trenger jeg!


Resten av ettermiddagen koste Teo seg ute med gutta. I gata kryr det av unger, og det er stas for fireåringen å ha litt friere tøyler enn tidligere. Han sykler fram og tilbake med de andre gutta, og storkoser seg i finværet. Herlig!


Nå har jeg satt meg godt tilbake i sofakroken, med veldig god samvittighet. Lille frøken hadde nemlig sin første våken-natt i natt. Blid og fornøyd, men ikke snakk om at hun ville sove. Da måtte jo mor holde hun med selskap, og det resulterte i kun to timer søvn. Jeg kan virkelig ikke klage altså, for vanligvis sover vi godt alle sammen. Allikevel må jeg innrømme at jeg er sliten nå. Fødsel, sykdom, status som nybakt tobarnsmamma - ja, alt sånt stjeler jo litt energi. Da er det greit å sende lille tuppa videre til pappas armer, og få lov å bare være meg littegrann. Det er godt vi er to :-)

Nå skal jeg se Paradise Hotel. Ja, jeg innrømmer det, jeg er skikkelig hekta. Helt latterlig egentlig. Snakk om noe helt annet enn bæsjebleier, gulpekluter og amming ;-) 
God kveld, tittere!

Ingen kommentarer: