søndag 26. mai 2013

Til lading // deilig søndag

Enda godt været er så fint, ellers kan det fort hende at jeg hadde vært en zombie i dag. Her holdt familien meg våken sånn på rundgang. Var det ikke en av barna som slumret litt, så var det mannen. Han kom nemlig hjem i natt og var ekstremt pratesjuk. Da han endelig fikk ordentlig liv i meg, sloknet han. Herlig, eller hva? Man må jo bare le - selvom latteren satt litt langt inne akkurat i dag morres. Heldigvis skinte sola, og da var det bare å komme seg ut. Med frisk luft og varme solstråler kommer nemlig energien krypende!

Man kan kanskje ikke skryte av mange fasiliteter her i Tomter, men er det én ting vi har, så er det søndagsåpen "butikk". Grunnen til at jeg skriver butikk i gåseøyne skjønner du hvis du tilfeldigvis har vært her ;-) Vi har derfor gått en bitteliten søndagstur, på jakt etter is. Det er et must når det endelig er sommer!


Nå har vi satt oss til på terrassen. Vi har ingen planer for dagen. På tross av at jeg er rastløsheten selv, kjenner jeg at det er litt godt akkurat i dag. Teo flyr mellom naboen og oss, og herjer som bare 4år gamle gutter kan. Imens sitter vi til lading. Digg! Det trenger vi i dag, for i morgen skal kjæresten operere kneet sitt. Den kommende tiden har jeg derfor en liten bebis, en fireåring og en kjæreste på krykker. Jeg tror ikke jeg rekker å kjede meg ;-)


Nei, på tide å sette på litt musikk. Sommer, sol, glade barn og musikk. Kan det bli bedre?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, jeg lurte på om du kunne skrevet et innlegg om vognen din, nå som du har testet den litt? Jeg vurderer den samme vognen selv, men synes det er fryktelig vanskelig å bestemme seg! Og hvor kjøpte du den? Ser mange bestiller den fra utlandet.

-Charlotte M-

Monica Jensen sa...

Det kan jeg gjøre :)