mandag 13. mai 2013

Tilbake

Ready-set-GO! Hverdagen er igang igjen for fullt. Med det mener jeg at kjæresten er tilbake i jobb og trening. Det vil si at jeg er alene fra åtte til åtte hver ukedag. Det kan bli spennende med to små altså, men denne gangen håper jeg vi ikke blir avbrutt av sykdom, slik at jeg kan finne rutiner på ting. Da går hverdagen litt lettere opp!


Første dag tilbake har gått kjempefint. Lillemor har begynt å trives i vippestolen sin, og da blir alt litt lettere. Vi har også investert i en bæresele (ergo) til de ettermiddagene hun eventuelt bare vil være på armen. Forberedt, sa du? Jada, så langt det lar seg gjøre! Heldigvis har jeg en veldig forståelsesfull fireåring i hus, som klarer å vente både en og to minutter, så jeg tror egentlig at vi skal overleve de neste seks ukene før ferie fint jeg ;-) Store og små savner Nicklas, men vi får bruke helgene godt!

Litt "svinn" må man derimot regne med. Jeg var så opptatt av storebror i ettermiddag, at jeg ikke hørte orkesteret fra vippestolen. Da jeg omsider skulle skifte på lille frøkna fikk jeg meg en aldri så liten overraskelse. Overraskelsen var fra bleia og nesten opp til hårfestet. Storebroren brakk seg. Jeg lo - hun timet det jo trossalt til etter middag!

I dag har jeg planlagt sen middag med kjæresten. For å si det pent, så har det blitt fint lite tid til oss de siste ukene. Nå savner vi begge to litt ordentlig kjærestetid. Det krysser jeg fingrene for at vi får tid til i kveld. Jeg har i hvertfall gjort det jeg kan for å time mat, kveldsstell og legging av den nye sjefen i hus slik at det skal passe perfekt :-)

Klokka er snart ni, og snart sover begge to (ønsketenkning). Hun minste ligger i hvertfall i vuggen sin, og er tilsynelatende fornøyd. Jeg får begynne på middagen.
God kveld :-)

1 kommentar:

Nina-M sa...

Så deilig:) Du ser flott ut! Lille Mia også <3