onsdag 5. juni 2013

Ammetåka ftw

Jeg er i festkomiteén i nabolaget. Vi planlegger en stor nabofest, der både små og store er inkludert. Jeg foreslo at vi kunne møtes tirsdag kveld (altså i dag) klokken 20. Vel, klokken passerte 20 - og hvor var Monica? Joda, jeg satt godt plassert i sofaen hjemme hos Svigermor og hadde glemt hele nabofesten. Snakk om å være en hodeløs høne om dagen. Det er nesten flaut å skylde på ammetåka atter en gang, men jeg tror det er den jeg er rammet av. Skikkelig kraftig også.

I dette hodet er det absolutt ingen hjemme om dagen. Helt mørkt.

Ellers, som du kan se, prøver jeg fremdeles å styre unna mine standardfarger; svart og grå. Det er jo trossalt sommer. I dag gikk jeg derfor for gult. Genseren elsker jeg. V-rygg blir jeg aldri lei av. Genseren kan være så enkel den bare vil, så lenge ryggen er slik den er. Ulempen med akkurat denne, er at den er litt gjennomsiktig. Amme-bh´n er ikke akkurat en detalj jeg føler for å vise fram til gud og enhver mann akkurat - men shit au, gult er kult, så i dag ga jeg faen i det. Rett og slett. Du finner den på Gina, i verdens mykeste stoff. Jeg  nesten ha den i flere farger!


Nå skal jeg legge meg selv til lading. I morgen formiddag skal vi møte blant annet Linda og Amalie. Jeg skal teste ut babykino for aller første gang. Teo var for aktiv/utålmodig for sånt, men jeg tror Mia har mer roen i kroppen enn storebroren sin, så derfor gir vi det et forsøk ;-)

Sov godt!

1 kommentar:

Annette sa...

He he. Litt vittig:P