mandag 10. juni 2013

Bildeprosjekt

Det som er synd med disse digitale bildene, er at de gjerne blir gjemt bort inne på mac´n. Jeg synes det selv er gøy å titte på gamle bilder fra da jeg vokste opp. Derfor har jeg begitt meg ut på et aldri så lite bildeprosjekt. Jeg er i gang med å fremkalle bilder av Mia, Teo og alle våres ferier. Når alt er i hus skal jeg lage album(er). På den måten er det enkelt, greit og hyggelig for ungene å titte tilbake i tid og mimre når de senere måtte ønske det. Det er litt av en jobb, men jeg synes det må gjøres. En hyggelig jobb er det i det minste :-)

To store bunker med bilder kom hjem hit i dag. Noen av dem hadde jeg fremkalt i svart/hvitt. Jeg har lenge ønsket en liten bildevegg i hus. Der bildene mer eller mindre bare er "kastet" opp på veggen. Ellers er jeg rimelig nøye på at ting er ryddig og fint her hjemme, men akkurat denne veggen trenger ikke være perfekt - den kan godt være litt "rotete". Desto mer sjarmerende i mine øyne! Nå har noen bilder blitt hengt opp, og flere vil det nok bli - hvis herremannen i hus er enig med meg vel og merke. Han hørtes ikke helt begeistret ut når jeg delte ideen min for en stund siden. Kanskje bildeveggen flyttes til soverommet, men én ting som er sikkert er at bildevegg - det blir det! Etterhvert vil de nok bli rammet inn i ulike rammer, men utålmodig som jeg er klarte jeg ikke å vente på disse rammene som jeg aldri får somlet meg til å handle inn. Jeg slang dem derfor bare opp, på ca null komma nix! 


Jeg lurer på om jeg vil plassere bildene litt annerledes, litt mer hultertibulter (er det et ord?). Hmm, jeg får tenke litt mer på det...

Nå skal jeg titte litt rundt på nettet etter forslag til dåpsinvitasjoner, og vips er det tid for å hente Teo i barnehagen. Denne dagen har flydd av sted, og jeg føler jeg ikke har fått gjort noe fornuftig. Sånn er enkelte dager. Spesielt de dagene da Mia er litt ekstra mammadalt :-)

PS: Jeg har en konkurranse gående i samarbeid med Libero. Det er kun én påmeldt hittil, så sjansene er gode. Meld deg på du også. Jeg trekker en vinner førstkommende fredag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Bildevegger er herlige, men jeg syns det er vanskelig å lage det selv. Album og bilder i trappa er noen av målene for denne permisjonstiden i dette huset også :-)

Hadde vært fint med litt mer hultertibulter, litt mer "kastet opp på veggen" ;-)

Carina