søndag 16. juni 2013

Bursdagsfeiring

Vips - så var bursdagen min vel overstått og denne jenta har fyllt sine 22 år for femte året på rad. Hipp hurra!


Dagen i går var en fin dag. Jeg ble vartet opp med gave, sang og kake på sengen av kjæresten og lille Mia. Teo var jo hos pappaen sin i helgen, men han ringte meg tidlig og gratulerte mammaen sin over telefon. På ettermiddagen dro vi hjem til mamma, der diverse familiemedlemmer var samlet for middag. Med oss hadde vi vogn, vugge og en bag.. Det var tid for Mia sitt aller første overnattingsbesøk borte. Live og jeg hadde jo planlagt bursdagsfest sammen, for tredje året på rad. Når vi skulle dra hadde jeg litt problemer med å løsrive meg, og mamma fikk høre om alle Mia sine rutiner, hva hun liker og når hun liker det. Nicklas måtte omtrent dra meg ut av døren!


Da vi omsider kom fram til Live senket skuldrene mine seg sakte men sikkert. Jeg har ikke savnet alkoholen (og jeg savner den hvertfall ikke i dag), men jeg har savnet å være med. Det var deilig å være ordentlig sosial igjen med hele gjengen. Skravle, le og danse litt. Jeg koste meg! Tusen takk til alle som gjorde kvelden så hyggelig :-)


Nå, i dag, har jeg derimot så abstinenser etter å kose min lille jente at jeg nesten svever til Ski. Vi skal straks dra avgårde. Det blir nok en god stund til neste gang. I perioder av svangerskapet savnet jeg veldig fly-på-byen-og-shake-rumpa-av-meg-livet, mens nå trives jeg best hjemme med mine to barn, selvom det er godt å "bare være meg" med jevne mellomrom også! 

Nå får jeg slenge meg rundt. Jeg har en frøken som venter veldig på å kose mammaen sin (hun sover visstnok). Eller var det omvendt? ;-)

1 kommentar:

Ragnhild sa...

Håper du hadde en herlig bursdagsfeiring Monica :) <3