mandag 24. juni 2013

Du er søt

Tidligere i dag så jeg to småjenter fra 1. og 2. klasse ved postkassene. Etterpå lå det en liten lapp i postkassa vår. 


Det ser ut som Teo kan ha en beundrer eller to :-)

Tenk det.. Om ikke lenge er han ute og flyr med jentene. Han må bare legge av seg "jeg hater jenter"-opplegget sitt først. Det er sånn det er. Alle gutta hater jenter. Samtidig har han innrømmet at han synes Birgitte er veldig søt, og kunne tenke seg å ha hun med hjem fra barnehagen en dag. Like etterpå trakk han det vel og merke tilbake, men det er bare fordi han kom på at han må hate jenter - for det er jo trossalt det fire år gamle gutter gjør. 

Uansett, lapper i postkassen til min sønn med påskriften "du er søt" er i hvertfall stas for mammaen hans. Det bringer fram mange minner fra da jeg selv var liten. Jeg husker at gutten som satt ved siden av meg i 1. klasse sto på stolen sin og ropte at han skulle gifte seg med meg. Jeg var så flau at jeg nesten døde. Pussig nok ble jeg forelsket (så håpløs forelsket som man tror man er når man er syv år gammel) i han like etterpå. Da hadde han derimot lagt gifteplanene på hylla. Ah, Teo har mange spennende år foran seg!

Ellers i dag har jeg så smått begynt å pakke til ferien. Jeg har også ryddet i kommoden til Mia. Sukk. Så mange nydelige plagg som vi aldri fikk brukt. Vemodig er det, men samtidig er hun jo fortsatt bitteliten. I kveld har hun på seg pysj i størrelse 50, så hun er jo ikke akkurat en sværing - selvom hun også har begynt å bruke 62 når det kommer til enkelte plagg. Når man rydder i kommoden og legger vekk de bittebittesmå klærne, blir man minnet på hvor sinnsykt fort denne tiden går, og hvor utrolig mye de utvikler seg det første året. Det er innmari gøy, men samtidig føler man litt at tiden glir ut av hendene. Det gjelder å suge inn babylukten og virkelig nyte - for denne tiden får jeg aldri igjen. Det er nettopp tanken på dét som er så vemodig når nyfødtklærne blir ryddet bort. Heldigvis har jeg en kjæreste som mer enn gjerne kunne tenke seg flere barn, så hvis eggstokkene mine begynner å riste om noen år igjen, så kan det jo hende en tredjemann dukker opp. Jeg har dager der jeg tenker "herregud, vi mååå ha flere barn", men så har jeg også dager der jeg tenker "HE HE, jeg tror det holder med disse to!". Godt vi enda er unge ;-)

1 kommentar:

Hanna sa...

Så koselig med lapp i postkassa :D Eldste mi har noen beilere i barnehagen, men hun er ikke kommet i den alderen der hun synes gutter er teite ennå. Husker selv hvor flaut det var når man likte en gutt -- så mange hemmelighetskremmerier ;)

Veldig vemodig å pakke bort babytøy! Blir babysjuk av å bare gå i babyavdelingen i klesbutikker ;)