onsdag 19. juni 2013

#instadays

På dager der det går mer eller mindre i ett (stort sett hver dag) er det ofte ikke tid til blogg før på kveldstid når roen har senket seg. Heldigvis er det både lettvint og fort gjort å oppdatere på instagram. Så til dere som er skikkelig nysgjerrige på hva vi gjør i barselboblen, kan følge meg på instagram @monix87.


Mellom alt stresset koser vi oss glugg ihjel. Eller mellom all kosen stresser vi. Kommer helt anpå øyet som ser ;-)


Har en frøken som er veldig avhengig av mammas armer for å få sovet ut på dagtid nå denne uka. Er vi bare hjemme bærer jeg meg litt ihjel, men er vi på farten sover hun godt både her og der. Vi er med andre ord stort sett på farten vi :-)


I dag har vi derimot vært hjemme og hatt venninner på lunsj, med jenter født på samme tid som Mia. Det er sånne permisjonsdager som er gull verdt. Der man ikke trenger å sprette ut av boblen man er så alt for godt plassert i, i fare for å kjede de man er sammen med med babyprat. Der ingen bryr seg om man slenger fram en pupp eller to, eller der babyer kan gråte uten at noen blir oppgitt - for ofte gråter dem alle sammen på tur og orden uansett. Å ha venninner i akkurat samme situasjon som deg selv er så koselig 


Nå skal mor severe dagens middag. Grandiosa. Det enkle er ofte det beste, er det ikke det dem sier a? Hvertfall synes fireåringen at det er innafor, og det holder mer enn nok for meg!

2 kommentarer:

Fru Jacobsen - Kone og Mamma til 3 sa...

KJenner igjen slike dager ja :) Men babytiden går så alt for fort så vi får nyte den tiden vi får lov til å bære, de vil snart bare gå selv ;)

Monica Jensen sa...

Absolutt :) Heldigvis er hun ikke så tung enda, så det er mer kos enn slit altså :D