tirsdag 25. juni 2013

Klin lik, faktisk

Dagen i dag har gått slag i slag. Med en form som er litt halvveis, kan jeg skrive under på at jeg er sliten nå i kveld. Dagene er ikke akkurat korte nå for tiden!


Trening hos fysioterapeuten, handling, tid med søsteren min/tante Isabelle, hente i barnehagen, spise middag og til slutt feire bestefar som ble hele 87 år gammel i dag. Masse kos - absolutt - men jeg rakk ikke å puste ut én gang i løpet av dagen! Etter bursdagsfeiring ventet husarbeid, barn som skulle bli gjort klar for sengen, to barn som ikke ville sove (men var dødstrøtte), og tonnevis med skittentøy som bli rent før avreise om noen få dager.. Jeg kan skrive under på at denne sofaen som jeg har plassert rumpa mi i nå er utrooolig god!


Bestemor er forresten en innmari stolt oldemor. "She´s beautiful - he´s beautiful!" sier hun med få minutters mellomrom fra start til slutt av selskapet. Veldig koselig for meg, som er så glad for at hun faktisk har fått oppleve å bli oldemor :-)


Hun var også klinkende klar på hvem Teo var lik. Han var helt lik (og da snakker vi heeelt lik) Nicklas. Jaha, neida så, han klarte ikke å juge fra seg han foråsidetsånn. Teo hadde ingen likheter whatsoever med meg, men hadde a.l.t. etter Nicklas. HE HE. Man må jo bare le. Det er på en måte ingen vits i å forklare hvem som er pappaen til hvem, og hvordan det hele henger sammen, for få minutter senere er det uansett glemt. Hele familien bare fniste av det, og tenkte; "dødslik!" ;-) 


Hun har hilst på Nicklas flere ganger, men tar han alltid i hånden som om det var første gang hun så han. Noe det sikkert oppleves for henne også når jeg tenker meg om. Hun får store øyne og forteller meg hvor kjekk hun synes han er. "Oh, Nicklas, you´re such a laddy boy!" Hun skryter også som sagt mine barn opp i skyene. Hva hun sier til meg? Vel, i dag fikk jeg høre at hun elsker meg - og har alltid elsket meg - til tross for at jeg hadde på meg hullete bukser i dag. HE HE. Jeg tipper jeg har de søteste besteforeldrene. Det er humor fra ende til annen å tilbringe tid med dem to!


Nå runder jeg av. Siste klesvask skal henges opp, og så venter senga på oss. To trøtte foreldre? Oh yes!

Nå våknet lykkeliten ja... Det var ikke helt etter planen min!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvor har du kjøpt de dødskule sandalene? Pris? Har lett i ALLE skobutikker uten å finne noen jeg liker, men disse ELSKET jeg :-)

Monica Jensen sa...

De er veldig gode å gå i også ;-)

Kjøpt på DNA til 599,- Håper du finner dem :-)