torsdag 13. juni 2013

Luksus og finale

Hei folkens!

My man er ute og koser seg med jobben i kveld, mens jeg koser meg hjemme. I dag sovnet kidsa på tur og orden. Tommel opp. Den siste timen har jeg derfor sittet noe rådvill i sofaen og fundert på hva jeg kan finne på. Blogge er selvsagt svaret. Da forsvinner jeg inn i min "frisone" og kobler virkelig av. Det er det bloggen er blitt for meg med årene; egentid der alle gjøremål og plikter forsvinner for noen minutter. Deilig!

Siden dette er bursdagsuka mi har jeg unnet meg litt luksus. Først handlet Live og jeg inn til bursdagsfesten i helgen, og deretter tok vi turen til Drøbak der vi begge fikk fikset brynene våres hos søte Yvonne. Jeg har blitt litt avhengig. Hvem trenger ansiktsløftning når man har Yvonne? Hun gjør jo underverker med hele ansiktet mitt. Hun får en trøtt småbarnsmamma til å se sånn nogenlunde opplagt ut. Prikken over i´en er jo at prisen er fantastisk også!


Etter at vi var ferdig i Drøbak sa Mia og jeg hadet til Live, og dro videre til frisøren. Da fant Mia ut at det var på sin plass å sove, og det passet igrunn greit for meg også. Striper, hårkur og klipp ble det. Til en skikkelig ikke fantastisk pris. Jeg føler meg nesten litt robbet. Svindyrt var det. Jeg føler heller ikke at det ble store forskjellen, men nå har jeg blitt hakket brunere - og er derfor tilbake til min opprinnelige brunfarge. Det liker jeg! Hadet bra ettervekst!


Hodebunnsmassasje, kuring og føn var jo ikke å forakte. Det er svært sjelden jeg tar meg råd til dyre frisørtimer, og siden mamma ga meg litt bursdagspenger for anledningen (tusen takk:-)) følte jeg at jeg kunne unne meg det i dag. Det blir leeenge til neste gang. Virkelig. Svindyrt! Heldigvis var kaffen god :-)


Nå skal straks finalen til Paradise Hotel kjøres igang. Nicklas og jeg har virkelig vært hektet denne sesongen. Det er nesten sånn at vi har gledet oss til mandag så fort torsdagen har vært overstått. Nesten! I kveld må jeg derimot se den alene, men stiller opp som selskap når kjæresten vil se reprisen en annen dag. Jeg kan ikke vente på han altså. Trossalt. Det er finalen vi snakker om! Heia Birger!! Ja, jeg er nok over gjennomsnittet hektet... Det er begrenset med drama i mitt eget liv om dagen (takk og lov), så da er det enda godt man har andre sitt drama å følge med på ;-)

See you later alligator!

4 kommentarer:

Annette sa...

Så deilig! Brynene ble veldig veldig fine :)

kristin sa...

Så godt med litt egenpleie:)du ser jo alltid super bra ut da :)

Anonym sa...

Gratulerer så mye med dagen! Nydelige barn du har, og så flink du er til å skrive!:) noen tips til hvordan man kan skrive gode innlegg?:)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Annette :) ble veldig fornøyd :)

Det var hyggelig sagt, Kristin :) ja, det er godt det asså. Trenger det innimellom :)

Tusen takk, Mina - til både gratulasjoner og komplimenter til meg selv og barna mine :)
Hmm.. Tips må være å skrive "lett tone" - altså, skriv som du prater. Da er det lett for andre å lese. Vær også nøye med rettskriving. En humoristisk undertone er heller ikke feil :) Skriv ekte og ærlig. Ingen vil lese en blogg om en "fantasiverden". Folk elsker ærlighet!
Lykke til :)