torsdag 27. juni 2013

New shoes // FERIE

Jeg tar en velfortjent pustepause etter flere timer med husvaks, matlaging og legging av unger. Her vekket den største, den minste - og når han største omsider sovnet, fant ikke hun minste roen. Vel, nå sover dem begge søtt, og godt er det. Jeg må nemlig starte for alvor med pakkingen. Vi reiser sydover i morgen, og det skal bli så DEILIG! Du kan tro Teo er spent. Han har hatt nedtelling de siste to ukene. Samtidig så er det en del følelser ute og går, for savnet etter pappa blir nok stort. Det er ikke alltid så lett det der - å savne pappa når man er hos mamma, og omvendt. Jeg hadde det jo likt selv når jeg var liten. Så når følelsene hans tar litt overhånd, blir jeg fort litt rørt selv. Heldigvis er Eirik og jeg gode venner, og det vet jeg at Teo setter stor pris på. Eirik kommer inn på kaffe, tuller litt med Mia og tar seg god tid før han drar videre. Jeg er glad for at vi kan ha det sånn, spesielt for Teo sin skyld!

Uansett.. Grunnen til at jeg tittet innom var for å vise dere ene bursdagsgaven min. Dette var jo trossalt en pustepause, var det ikke? Og da kan godt innlegget handle om noe heelt overfladisk. SKO!
Jeg fikk disse av kjæresten min, og jeg elsker dem. Det er nesten så jeg setter pris på kjølige dager, slik at jeg får tatt disse i bruk. Men bare nesten altså ;-)


Nei, nå får jeg hive meg rundt. I morgen kommer kusina mi og flytter inn i leiligheten vår for en ukes tid, mens vi flyr med vinden. Først og fremst står pakking på planen. Det er bittelitt fire personer skal ha med seg på tur. Spesielt hun minste. Herregud, det er mye å tenke på. Hva om... Hva hvis... Tja... Jeg tar med ca alt! Skulle tro jeg ikke hadde vært sydover med baby før, men sannheten er jo at dette blir Teo sin syvende (?) sydentur, så dette har jeg gjort noen ganger før. Jeg har bare glemt litt. Hvem prøver jeg å lure?! Jeg glemmer jo ALT om dagen! Vel, bedre med for mye enn for lite, eller hva? 

Jeg titter enten innom i morgen eller fra Mallorca. Bloggen blir med på ferie, hvis tiden strekker til. Først og fremst skal jeg nyte familien, varmen og livet :-) Heii så lenge!

2 kommentarer:

Véronique sa...

Kos dere masse og masse lykke til med både Teo og Mia på flyet :)

Kule sko :) Hvor er de kjøpt? Er de flate?

Klem

Monica Jensen sa...

Takk for det :) Håper det vil gå fint :)

Ja, jeg digger dem :D de er kjøpt på DNA. Nei, det er en liten hel i dem :)

Klem tilbake