mandag 3. juni 2013

Oh happy day!

Mia er to måneder gammel, og jeg passer inn i alle mine bukser. Til og med den trangeste. Det er lykken etter nesten ett år i de samme fire plaggene. Endelig har jeg mange "nye" bukser å velge mellom. Klesskapet mitt er plutselig blitt litt spennende igjen. Nå gleder jeg meg bare til den aller minste bh´n passer igjen også, så snakker vi ;-) Det var dagens skryt!


Her startet jeg dagen med en powerwalk, som fort endte opp hjemme hos Linda og Amalie. Der fikk jeg servert både lunsj og is. Dere har kanskje sett litt bilder på instagram, der jeg har vist dere den utrolig tøffe siden av permisjonslivet i dag ;-) Småjentene sov så søtt, og i mellomtiden fikk vi mammaene fylt opp d-vitaminlagrene våres i solveggen. Det trengs for å si det sånn - vi er begge enige om at vi aldri har vært hvitere. Åh, herrrlige juni!


På ettermiddagen dro vi videre til mamma/mormor. Der ventet middag, enda mer is, kaffe og kos med tante, onkel, mormor og bestefar. Man kan jo si at dette har vært en deilig dag. Helt perfekt faktisk! 


Nå sover våres søte små. Straks skal vi rigge oss til foran Viaplay. Vi er nemlig så hektet på Paradise Hotel at vi ligger én hel episode foran TV3 ;-) Jeg titter nok innom i morgen igjen. Jeg hadde et innlegg på lur, som bare "åååhh ja, DET må jeg skrive om!" - og så spiste ammetåka opp hjernen min og innlegget forsvant ut i løse luften. Er jo lov å håpe at jeg kommer på det igjen. Vi får se!

Heii så lenge!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hvilke sko er det du har på deg på bildet? =)

Anonym sa...

Herlig, både klær og vær :)
Gleder meg til å kunne lukke den øverste knappen på de trangeste buksene mine selv, og som du sier, noe litt mindre bh'er... ;)

Jenta kom 28.mai, en uke siden i dag. Deilig at hun er ute, jaggu måtte jeg bli satt igang.
Deilig å se vekta går 1 kg ned hver eneste dag, måtte det ikke slutte før om 8 dager ;) hehe!

Ønsker dere en ny flott dag i solen!

Carina :)

Cecilie rørvik sa...

Så koselig :) så våken hun er i blikket:) søte Mia <3
Nyt permisjonstiden masse utover fine du :)

Anonym sa...

Mia er veldig lik sin flotte storebror:)