søndag 30. juni 2013

Rutiner på ferie

Det er ingen hemmelighet at rutiner blir et bortglemt kapittel når man er på ferie. Når det kommer til eldstemann vel og merke. Rutinene på lille frøken tviholder jeg på. Det er et must for å komme oss gjennom dagene/nettene med nok søvn og en fornøyd liten jente.


Når hun blir lagt for kvelden i 19-tiden (i vognen - hun er lik sin bror på det området; sover godt hvor som helst og reagerer ikke på støy) er kvelden enda ung for Teo. Da venter minidisco, hoppeslott og lek. Vips - så er klokken 22, og han bikker brått over. Da er det ikke like lett å være en fireåring som hvertfall ikke er trøtt eller vil legge seg.... Det blir fort noen tårer sånn rett før sengetid, ja.


Teo har alltid vært svært avhengig av rutinene sine. Derfor har jeg også vært flink til å følge dem, uavhengig av ferie. Nå som han er blitt eldre er det ikke like lett i alle sammenhenger. Spesielt ikke på slike ferier, da det er underholdning for barna til sent på kvelden og unger som løper rundt til dem omtrent stuper.


Vi har derfor laget en avtale for morgendagen. At vi skal ta en liten dupp sammen på dagtid. Blir ikke det noe av, må vi rett og slett ta en tidligere kveld. Enkelt og greit. Så får vi se hva det blir til ;-)
Nå skal Nicklas og jeg legge oss også. Lange dager i sola kan slite ut hvem som helst. Vi klager dog ikke :-)

God natt!

Ingen kommentarer: