lørdag 29. juni 2013

Selskapsreisen

Endelig framme. Midt på svarte natta. Vi har hatt to så sinnsykt trøtte unger her - forståelig nok - etter en laang kveld med reising. Vi snakker høylytt grineorkester. Nå sover de godt. Jeg håper at de virkelig får sovet ut begge to.

På reisen i dag var vi det paret som fikk alle medfølende blikk. "Herregud, så glad jeg er for at jeg ikke er i deres sko!", tenkte nok de fleste. Ja, greit, så var det litt slitsomt - samtidig har jeg vært borti mer krevende flyturer enn dette, så jeg pustet ut, smilte og beskuet Nicklas som ble svett og varm :-)

1. Vi glemte bæreselen hjemme. Tre kofferter, to håndbagasjer, to unger, vogn nedpakket i prampack. Litt sånn gudsålangearmer-bærmegihjel-opplevelse.
2. Teo har gledet seg lenge til ferien. Da dagen endelig var her var han rimelig gira. Mye mer gira enn han vanligvis er (dere som kjenner han kan jo forestille dere..). For å toppe det hele slukte han isteen min når vi kom ombord på flyet. Den var full av koffein. Det gikk til tider hett for seg, ja.
3. En liten trøtt frøken, som stadig ble dratt ut av drømmeland når hun endelig sov. Hylte for full hals under landing. Dama bak kastet seg over både Nicklas og Mia og strøk hun på magen, mens hun påpekte at hun sikkert hadde mageknip. Så standard. Mange tror babygråt er synonymt med mageknip, og kun det! Vel.. Det hjelper ikke at du ukjente menneske blander deg!
4. Mallorca har fått tidenes største flyplass. Man må gå i flere mil fra gaten til bagasjeutleveringen. Har jeg nevnt det nokså nyopererte kneet til Nicklas? Og null bæresele? Og en drittrøtt fireåring som helst ville bli bært han også?

Jeg har vært med på verre flyturer jeg altså.. Det viktigste er at nå er vi framme, vi skal lade opp og i morgen sparkes FERIEN i gang for alvor!
Herlig :-)

1 kommentar:

mammaKine sa...

Puh, håper reisen vår til Spania i kveld blir hakket bedre. Uansett, jeg kjenner meg igjen. Nyt ferie, sol og sommer. Klem!