mandag 10. juni 2013

Sommer ♥

Gjett om jeg fikk mange plusspoeng hos fireåringen min når jeg tømte lungene mine for luft og blåste opp badebassenget?! Det ble liv på terrassen kan man si!


Vann. Barn. Sommer. Det passer så fint sammen!


Jeg fikk også plusspoeng hos datteren min da jeg svingte hun forsiktig foran speilet i ettermiddag. Den første babylatteren kom. To ganger. Åh, for en fantastisk herlig lyd. Hjertet mitt smeltet helt!

Nå som begge ungene legger seg omtrent samtidig, hender det at stelling av barn kræsjer en smule. Hvertfall nå når jeg er alene med dem på ettermiddagene igjen. I dag hylte snuppa på stellebordet, mens luringen hylte i dusjen. To veeeldig trøtte barn kan man si ;-) De sloknet som to steiner ikke lenge etterpå begge to! I sånne situasjoner må man rett og slett lukke ørene og holde tunga rett i munn. Det hjelper ikke akkurat hvis mammaen stresser seg opp også. Da blir det jo helt kaos. Heldigvis pleier de ikke å holde det gående så ofte på samme tid. Det er generelt lite gråt, og det setter vi pris på for å si det sånn :-)


Nå venter kveldsmat og Paradise Hotel. Kjæresten disket istand noe snadder, mens jeg dro på husmorsferie. Også kalt dusjen. Alenetid er det ikke mye av om dagen. Av og til føles det ut som en liten ferie å få muligheten til å stenge seg inne på badet og bare være for meg selv i noen minutter. Da får jeg tid til å høre meg selv tenke blant annet. Man skal ikke kimse av det altså, for man skulle faktisk ikke tro at jeg tenkte noe i det hele tatt om dagen. Ammetåka er jeg nemlig hardt rammet av, som nevnt tidligere. Herr-e-gud!


Uansett... Nå må jeg gi meg. Armkrok, mat og søppel-TV venter på meg. Herrrlig!

Ingen kommentarer: