lørdag 22. juni 2013

Vellykket nabofest

Det så rimelig mørkt ut på formiddagen i dag, men heldigvis lettet været litt utpå ettermiddagen. Vi blåste nesten bort, men nabo/gatefesten ble noe av - og flaks var det. Det var innmari hyggelig å bli litt bedre kjent med naboene i gata. Det var også veldig stas for de små å få lov til å være sent oppe på fest med foreldrene. Absolutt et bra tiltak, som må gjentas neste år :-)


I tillegg til meg selv, er det to andre nybakte mødre i gata. To jenter og en gutt er kommet til verden de siste månedene. Tenk, om ikke lenge er det de aller minste som løper rundt - og da har gutta plutselig blitt de store. 


Etter vi hadde grillet tok jeg med Mia inn. Hun fikk mat og et bad, og så la jeg hun til å sove i vogna. Der sov hun resten av kvelden. Nå er hun flyttet over i vuggen, og sover like godt videre. Min lille Tornerose 


Godt pakket inn for anledningen. Dunjakker og kosedresser ble brukt. På tampen av Juni. Vi snakker god norsk sommer ja ;-)

Ellers har Teo lært seg noe nytt i kveld. Nemlig å sykle. Jeg har lenge spurt han om han vil ta av støttehjulene på sykkelen sin, men han har blodnektet. Han har overhodet ikke vært klar for det. I kveld mer eller mindre lurte jeg han. Jeg fikk han til å prøve nabogutten sin sykkel, bare for å se om han rakk ned i bakken. Forsiktig tok jeg i fart, og ti sekunder senere syklet han helt av seg selv. Det var jo lett som en plett det!


Du kan jo bare tenke deg til hvor stolt han var av seg selv. Og om det er mulig så var nok jeg enda stoltere. Endelig var han klar, og det var ikke vanskelig å se på han at det var utrolig kult. Det betyr at vi må på sykkelshopping. Vi har lenge lovet han ny sykkel så fort han kvitter seg med støttehjula :-)

Mia og jeg tok kvelden først. Gutta var ute til litt senere. Trossalt, er det fest så er det fest. Klokken halv elleve kom en rimelig overtrøtt gutt inn døra, som absolutt ikke var klar for å sove, sa han. Pussig nok sovnet han så fort han traff puta etter en god, varm dusj ;-) Nå hører jeg bassen utenfor. Nå er det foreldrene sin tur til å ta festen ett lite skritt videre.. Jeg derimot, jeg koser meg i den varme sofakroken min :-) 

God natt, tittere!

Bildene er fra instagram @monix87

1 kommentar:

Frøken K sa...

Så koselig med fest i nabolaget!! :)

Nå har jeg forresten svart på spørsmålene dine... ;)