mandag 17. juni 2013

Vinner av Libero-konkurransen

Jeg sa jo at jeg skulle trekke en vinner fredag 14.juni. Den dagen var jeg en zombie etter kun to timer søvn, så jeg var enda mer bomullsdott i hodet enn hva jeg er til vanlig. Dere kan jo bare tenke dere hvor distré jeg var da?! 

Uansett.. Nå er endelig en vinner trukket. Konkurransen gikk ut på at man skulle dele sine tips når det kom til stelling av barn. Personen med det beste forslaget gikk av med seieren. Jeg synes alle forslag var gode på hver sin måte, og mange av dem tar jeg ibruk her hjemme selv. Dessverre får jeg kun dele ut premier til én vinner denne gangen, og denne gangen er den heldige...  -Trommevirvel-

Linda
Den beste tiden vi har på stellebordet er på kveldstid. Da har vi god tid for de andre er i seng. Mitt beste tips fikk jeg på nyfødt intensivt da vi fikk et veldig prematurt barn i våres. Mange lager et lite "rede" i senga for at barna skal være trygge når de sover. Gjør det samme på stellebordet. Surr noen hånkler rundt i en runding og legg et lite hånkle oppå. Så blir det lunere og tryggere. Har du tørketrommel kan du varme hånkler før spesielt bading. Det er kjempe deilig. Og bruk 2 hånkler etter badestell. 1 til å tørke av det meste og så et nytt tørt et. Nyfødte spesielt blir fort veldig kalde. Ha også alt i nærheten så du slipper å avbryte og forstyrre midt i stellet. Planlegg litt i forkant ;)

Gratulerer så mye!! Send meg en mail med fullt navn og adresse, så vil du snart få en gave i postkassen din :-)

Her i hus ser det ut som vi har en lang kveld/natt foran oss. I dag skimtet jeg nemlig en liten hvit prikk i munnen til Mia. Kan det tenkes at min bittelille 10 uker gamle bebis får sin første tann?! Hun sikler og tygger febrilsk på både smokken og hendene sine. I kveld beit hun også tak i puppen min. Jeg kan bekrefte at det gjør vondt, på tross av en tannløs liten munn. Hun har i tillegg sovet svært lite i dag. Kun noen få, korte dupper som har vart i bare noen minutter. Jeg håper jeg ser syner og at lille jenta mi er "seg selv" igjen i morgen, men det ser nesten ut som at den første tannen dukker opp snart... Jeg husker tilbake på hvor plaget Teo var, og har ikke akkurat gledet meg til tannutbrudd denne gangen. Det er dog en del av pakken, og så får vi bare gjøre det beste ut av det for Mia sin del. Ikke alltid like lett å være en bitteliten jente heller! Er det derimot ett sted hun er fornøyd og smiler sine vakreste smil, så er det på stellebordet :-)

Ingen kommentarer: