fredag 19. juli 2013

En frydefull dag

Den aller dyreste feriedagen er nettopp avsluttet. De av dere som følger meg på instagram (@monix87) vet kanskje allerede hva vi har gjort i dag? Vi har tilbrakt dagen på Tusenfryd, og jeg skal love dere at jeg er sliten nå i kveld. Phu! Hodepinen var veldig tilstedeværende da vi kom fram til Tusenfryd. Maange timer senere var den ikke akkurat mindre påtrengende.. Det stoppet meg heldigvis ikke fra å kose meg med den skjønneste lille gutten min, som nettopp har dratt videre til pappaen sin for FJORTEN hele dager. Å se gleden i blikket til barna sine er kanskje noe av det som gleder en mamma mest. I dag har jeg hatt en fornøyd (og ekstremt tålmodig) liten jente i vogna, samtidig som størstemann har løpt rundt med verdens største smil om ansiktet. 


Siden jeg er en pingle, er ikke jeg den tøffeste dama i gata når det gjelder sånne karuseller. Da er det en fordel at han enda er liten, og dermed ikke får lov til å ta de aller villeste typene. Jeg kastet meg med på barnekaruseller og berg-og dalbane. Ellers var jeg ivrig tilskuer på sidelinjen, mens kjæresten min (som er som et barn selv på visse områder) tok den ene karusellen etter den andre med Teo. Vi avsluttet dagen i "Badefryd", der gutta fikk kjølt seg ned, mens vi jentene slappet av i skyggen. Perfekt :-)

Nå har vi noen roolige par uker foran oss. Mia og jeg. Pappaen skal tilbake på jobb, og etterhvert trening, mens Teo er som sagt på ferie. Det kommer til å føles ut som at jeg mangler en arm, nå som han er borte. De få gangene han er lenger borte enn det vanlige samværet, føler jeg meg alltid litt (veldig) tom. Jeg må innrømme at jeg synes én uke borte fra hverandre hadde vært mer enn nok. Samtidig må jeg tenke på at han får det helt supert på ferie med pappaen sin, og det unner jeg han virkelig. Jeg unner dem det. Litt ordentlig tid sammen! 


I helgen har vi bestilt barnevakt. Mia har så lyst til å leke litt med tante Benedickte. Det passet oss bra, for nå er det på tide med en skikkelig kjærestekveld. Middag ute og litt godt å drikke på. JEG GLEDER MEG!

Mia sover for natten, og vi skal komme i gang med middagen. Sen middag i dag. Bare oss to. Veldig uvant, men veldig deilig!

Ingen kommentarer: