mandag 1. juli 2013

Ferie for barna

Når til og med jeg bader, da er det varmt!

Jeg er hu pingla som tusler rolig og forsiktig ut i vannet med hendene over hodet. Så står jeg ute i vannet lenge, med hendene over hodet, mens jeg gradvis dukker lenger og lenger under. Det er med andre ord grisekjedelig å bade med meg. Det har jeg funnet ut at er veldig smart, for da er det ikke jeg som blir mast på når det gjelder bading ;-)Teo er enda mer sosial enn sin mamma, og skaffer seg venner overalt. I dag har han herjet i vannet med Magnus, Henrik og en som er skikkelig gæærn (han sine ord). Dette var en av grunnene til at vi ville på et sånt type hotell. Da er man ikke like avhengig av å reise med andre familier. Kanskje ikke drømmestedet for kjærestepar eller vennegjenger, men det er absolutt det rette stedet for småbarnsfamilier. Sunwing alcudia beach.Mia har aldri vært en sove-i-vognen-baby. Hun har trivdes best i vuggen sin, også på dagtid, med mindre vi har vært på farten. Her nede har hun derimot fort lært seg å like vognen. Nei, rettelse; ELSKE vognen! Hun ligger i den store deler av dagen. Pludrer, smiler, titter på leker, kommer med gledeshyl og sover vanvittig godt. Før var mammas armer best å sovne i. Her nede foretrekker hun vognen. Hun er en stor fryd å ha med seg på tur, det er sikkert og visst. Jeg er helt forelsket i babyen min!Nå må vi slenge oss rundt. Vi må rekke middag før kveldens show. Teo har en "date" med kompiser og Lollo og Bernie litt senere i kveld. Her går det unna på ettermiddagene skal jeg si dere ;-)

Tiden der man tok seg en dupp, en lang dusj og en flaske vin mellom stranda og middag er over for å si det sånn...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hadde vært veldig morro å få se en video av Teo snart :) Kanskje en spørrerunde?