lørdag 6. juli 2013

Home sweet home // Spa

Da er vi hjemme igjen etter en fantastisk uke i varmen. Selvom jeg synes én uke holder når man har med seg barn, er det litt stusselig å sitte hjemme i stua si igjen. Vi kommer til å savne krystallklart vann, palmer og kritthvit sand hele gjengen. Heldigvis forflytter vi oss snart videre til dansk jord, og dere vet hva dem sier? Det er godt å være norsk i Danmark ;-)

Jeg avsluttet uka på Mallorca med deilig SPA. Kjæresten måtte omtrent tvinge meg til å bestille time i utgangpsunktet. Jeg har nemlig bittelitt problemer med å løsrive meg fra disse barna mine ;-) Jeg angret derimot ikke ett sekund. Massasje og ansiktspleie var en perfekt avslutning på en deilig uke!


Vi har knipset en haug med bilder og filmer i løpet av uka. Kanskje jeg viser dere noen filmklipp? Da får dere se oss på en litt annen måte. Veldig personlig, men også kanskje litt gøy..? Jeg får se hvor tøff jeg er ;-)

Nå skal koffertene pakkes om og klær vaskes. Ah, tilbake til husarbeid og tonnevis med klesvask!
Titter nok innom senere i dag :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hørtes deilig ut med spa kjenner jeg, etter å endelig ha fått tre barn med for mye friskluft syndrom i seng. Hehe...