tirsdag 23. juli 2013

Livets gang

Her tilbrakte vi ettermiddagen i hagen. Mia og meg, med rolig musikk i bakgrunnen. Det var noen utrolig avslappende og deilige timer. Hun er en skikkelig sommerjente, og stortrives i skyggen med stumpen bar. Sånn kan hun ligge leenge. Spesielt i dag var det litt ekstra godt. Litt alenetid. Litt tid til å tenke. Masse tid til å kose. Og litt tid til en liten dupp i sola. Kvalitetstid. 


Tidligere på dagen i dag var vi og besøkte bestefaren min. Sa et siste farvel. Han døde i natt. Det er fortsatt uvirkelig, og vil nok være det en lang stund kjenner jeg meg selv rett. Han ble 87 år gammel, og har levd et langt liv med masse kjærlighet. Det er livets gang. Han har det bedre nå, men trist er det uansett for oss som har mistet.

Planen var egentlig å tilbringe ettermiddagen med venninner og andre barn. Tenke på noe annet. Vel, noen ganger trenger man litt tid for seg selv, og det kjente jeg veldig på i dag. Da var det godt med selskap fra solstrålen som ikke sier stort, men serverer meg det ene smilet etter det andre :-) 


Søsteren min var hos oss på middag, og hun kjørte vi hjem nå i kveld. Resten av kvelden har jeg sittet med en liten tulle liggende over beina mine. Mageknip, stakkars. Hun sovnet til slutt, og nå ligger hun i vuggen sin, med dyna plassert under magen. Sånn får hun ligge til hun er hundre prosent inn i drømmeland, ellers kan dette fort bli en veldig sen kveld. 

Ellers kjenner jeg veldig på savnet etter lillegutten min, som ikke kommer hjem før om 10 lange dager. Han vet ikke at oldefar har reist til himmelen enda...

Hvil i fred, Bestefar 

4 kommentarer:

Véronique sa...

To kjempe fine jenter ♥

Kondolerer så masse med bestefaren din :(

Klem!

Monica Jensen sa...

Takk, Veronique <3

Anonym sa...

Det er livets gang, men det vil alltid være tøft å miste noen man er glad i. Kondolerer så mye til dere alle <3

May sa...

Det var trist å høre Monica =( Kondolerer!

May