onsdag 24. juli 2013

Når vi snakker om husarbeid...

Du vet når du får en enorm trang til å vaske hele huset? Nei, ikke jeg heller. Hvertfall ikke denne sommeren. Den lille tiden vi har vært hjemme, har jeg gjort det mest nødvendige, og deretter rømt ut døren. På den måten har jeg sluppet å se på alt som burde gjøres. Dritlurt faktisk!

I dag har Mia og jeg hatt en hjemmedag, og jeg har fått kjenne litt på samvittigheten når det kommer til husarbeid. Misforstå meg rett, det fristet mer å drikke kaffe med Linda i sofakroken framfor å gå løs på skittent bad og klissete gulv. Trossalt. Selvom mannen i hus er ferdig med ferie, er ikke jeg like klar for å se på ferien som vel overstått ;-)

Når han kom hjem tok jeg meg derimot en tur på butikken. Der brukte jeg flere hundre kroner på nye vaskeartikler. Det var i håp om at vaskelysten skulle dukke opp. Man føler seg skikkelig husmor når man tenker i de baner altså. Vel, planen funket som smurt, akkurat som jeg hadde på følelsen. Ikke noe vekker lysten i meg til å vaske klær, som nytt skyllemiddel nemlig... Mens kjæresten gjorde klar bebisen til leggetid, matet og la hun - vasket jeg kåken. Badet fikk seg en sårt etterlengtet skrubb. Hurra for nye vaskeartikler. Nå lukter det så godt her. Det betyr at jeg kan leve livets late glade dager resten av uka!

Nå har vi forresten så smått begynt å planlegge dåp. Mia skal døpes i august, og dette er aller første gang jeg planlegger en dåp. Teo er ikke døpt, da pappaen hans og jeg har ulike meninger når det kommer til dåp, og ble til slutt enige om at det får være Teo sitt valg til syvende og sist. Nicklas og jeg derimot deler samme syn, og derfor er det en selvfølge at lillesøster døpes. Det er litt av hvert og ordne i stand altså. Jeg kan komme tilbake til planleggingen senere. Det eneste som foreløpig er i boks er invitasjonene, lovlig sent kan man si ;-)

Ja, det var noen kjappe (og uinteressante?) ord fra meg i dag.
Vi sees plutselig. Jeg logger av for i dag :-)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Jeg skjønner deg veldig at det er ikke så veldig fristende med å begynne å vaske hele huset etter når man har vært på ferie.

Når skal lillemor døpes? Skal hun døpes på Tomter kirke?

Ha en fin kveld!

Klem

Monica Jensen sa...

Hun skal døpes i Rygge kirke, der Nicklas er fra :)