fredag 5. juli 2013

Siden sist

Siden sist har vi kosa oss. Det er jo trossalt ferie :-)


I morgen kveld reiser vi hjemover til kalde(?) Norge. Selvom vi kommer til å savne varmen, skal det bli godt å komme hjem også. En uke i sydenland med smårollinger holder for oss. Det blir derimot bare en kjapp tur hjemom, før turen går videre til Danmark. Vi gleder oss!


I kveld pleier vi en liten feberpjusk gutt. Helt plutselig kom feberen. Jeg klarer ikke la være å bekymre meg. Feber på små barn synes jeg alltid er litt ekkelt, selvom i de aller fleste tilfeller er det helt ufarlig. Han begynner heldigvis å kvikne til litt nå. Det er vel bare kroppen som sier ifra litt. Det har vært lange dager, masse sol og timesvis med lek i vannet. Mulig litt for mye av det gode.


Siste dag her på Mallorca har vi foran oss. Jeg kjenner allerede at jeg gruer meg litt til å reise med to trøtte barn i morgen kveld/natt. Hjemreisen er alltid litt slitsom, for da vil man egentlig bare hjem så fort som overhodet mulig. Men om vi har hatt en fantastisk uke? Gjett om! Den har flydd av sted så alt for fort, og vi har kost oss hvert eneste sekund :-)

Nå må vi få oss litt søvn. Evig dag i vente. Batteriene trengs absolutt å lades før morgendagen.
God natt :-)

1 kommentar:

Véronique sa...

Her er det sommervær, så dere kan glede dere til fint vær :)

God tur hjem!