mandag 29. juli 2013

Sommerbebisen

God morgen :-)
Jobb og trening er i gang for Nicklas. Det betyr virkelig at ferien faktisk er over, selvom jeg prøver å stritte i mot for fullt. Mia og jeg krysser fingrene for noen gode, varme dager den kommende tiden, slik at vi kan beholde feriefølelsen litt lenger. Hva er vel deiligere enn å tilbringe dagen på stranda, med en kjempehappy babyjente pludrende på teppet under parasollen? 


Vi brukte mye av tiden vår forrige uke ute. Glemte husarbeid (det er jo ikke sånn at det stikker av - dessverre) og hadde strandbagen til enhver tid ferdigpakket i gangen. Det var godt med noen late dager i sola. Spesielt enkelt er det når hun lille trives så masse. Snakk om å være en skikkelig sommerbebis!


Hun har også fått øvd en del på å rulle den siste uka. Det er litt lettere med rumpa bar ;-) Jeg var litt "redd" for at hun hadde lært seg å rulle for en stund tilbake, siden det skjedde flere ganger på rad, men det var nok bare tilfeldigheter inn i bildet da. I går derimot knakk hun koden for alvor, seks dager før hun runder fire måneder. På akkurat samme tidspunkt som sin storebror. Du kan tro hun er stolt av seg selv. Ulempen er jo at hun ikke er så glad i å ligge på magen, og klarer ikke rulle tilbake igjen, så jeg bruker mye tid på å flytte hun over på ryggen.. Nå begynner morroa. Hoho!

Ja, de har forskjellig pappa, men de er jaggu veldig like når det kommer til veldig mange ting. Fortsetter det sånn, har jeg snart en mini-turbo fartende rundt i stua her. Da rekker jeg i det minste ikke å slite ut sofaen ;-) Herregud, så fort tiden går nå!

Vel, got to go. Vi skal videre på jakt etter forhåpentligvis litt flere svar når det kommer til denne kroppen min og dens ubehag!

5 kommentarer:

H sa...

Julie begynte også å rulle mage-rygg presis på 3mnd og 3 uker... Det tok myye lenger tid før hun rullet tilbake...

Anonym sa...

Hæ ? du bruker mye tid på å flytte hun tilbake til rygg?fordi hun ikke liker ligge på magen? Eller hva mener du? De begynner vel rulle mage til rygg.... :) og hvor er den fine tanna hennes???

Monica Jensen sa...

Anonym:

Nei, det vanligste er å rulle først fra rygg til mage, ikke omvendt - hvertfall bevisst. Hun liker ikke å ligge på magen nei, så når hun ruller over på magen må jeg snu hun tilbake,for det klarer hun ikke selv!!

Tannen er på størrelse med et riskorn foreløpig, så den synes ikke med mindre du titter godt etter inni munnen hennes. Det kan ta lang tid før den bryter ordentlig igjennom!

Monica Jensen sa...

H:

Mener du mage-rygg eller rygg-mage? Mia ruller kun fra rygg til mage foreløpig :)

Anonym sa...

Det viste jeg virkelig ikke.. jeg trodde hodet dems var så tungt for dem at de begynte rulle fra mage til rygg først... da husker jeg helt feil! :( Hvordan ser man at tannen kommer opp? Små kuler og så vidt noe hvitt under tannkjøttet? ?eller er det først når den hvite lille tannen er igjennom tannkjøttet?