lørdag 20. juli 2013

Spontantur til vakre Son

...man går fra å sitte i trusa i sofaen og pumpe ut melk, som en eller annen ku - til å trille tur på brygga i Son. Her kom vi oss ut i finværet til tross for at jeg hadde tenkt å ignorere sola i dag. Vel, rastløs og sommerglad som jeg er, klarte jeg ikke å motstå finværet helt!


På spontanturen til Son møtte vi flere kjentfolk. Blant annet en veldig god venninne av meg fra videregående. Det er alltid så gøy å møte gamle kjente. Spesielt denne frua. Herregud, så mye sprell vi har funnet på sammen. Det hadde vært farlig å begynne og ramse opp her foråsidetsånn ;-)


Vi avsluttet turen til Son med en veldig sen lunsj. Type middagstid-lunsj. Bruschetta på en koselig, intim italiensk restaurant. Helt perfekt.


Nå skal vi slenge oss rundt. Vi skal nemlig ha datenight. Den første kjærestekvelden utenfor huset siden Mia kom til verden. Hun skal kose seg med tanta si imens. Jeg gruer meg bittelitt, men gleder meg mest. Jeg vet jo at hun får det fint :-) Skal bli godt å kose seg med kjæresten i sola, med noe godt og kaldt i glasset. Mmm! Kanskje det tar knekken på den vonde nakken min også ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Monica
så fiiin blogg, humor, herlige bilder og like vakker er du om ikke enda mer faktisk.

Hørte at du traff Pia - hun ble så glad.
klem fra mamma til Pia :)