onsdag 17. juli 2013

Vil aldri hjem


I dag skulle vi egentlig pakke oss hjemover, men hva venter hjemme? Jo, snart ferieslutt, masse klesvask og ikke minst pakking av en ny koffert. Teo skal på ferie med pappaen sin til helgen, og da blir han borte i to hele uker. Vi har aldri vært så lenge borte fra hverandre, og jeg gruer meg så mye at jeg nesten får pustevansker av å tenke på det. Det vet selvsagt ikke lille luring, for han skal ikke bekymre seg for hvordan mammaen hans har det når han er på ferie med daddy-cool. Så lenge han har det bra, går det fint med meg!


Alt sånt ignorerer vi derimot i dag, og blir derfor på Jeløya en natt ekstra. Sola står høyt på himmelen og livet er rett og slett herlig. Vi tviholder på siste bit av årets sommerferie, som har vært så innmari flott, og nyter alt vi klarer. Det er så fantastisk å starte dagen med en kaffekopp ute på denne fine terrassen, med utsikt utover havet. All stress og alle bekymringer forsvinner langt langt vekk!


Dagen i dag har vært nok en fin dag, og den er enda ung hvis man dropper å se på klokken ;-) Grilling, kveldsbad og kveldstur - i dag som i går. Elsk!

5 kommentarer:

Véronique sa...

For en lekker kropp du har. Skulle ikke trodd at du fikk en baby for noen måneder siden.

Teo kommer nok til å storkoser seg hos faren sin i 2 uker.

Ha en fin kveld!

Klem

Mona sa...

For et herlig bilde av deg og lille Mia! Kan godt forstå dere ikke vil hjem. Ser ordentlig idyllisk ut! :)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Veronique. Det var hyggelig :)

Ja, jeg håper han gjør det :)

Klem

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Mona <3

Ja, det var fantastisk der. Kunne blitt der "for alltid". Nå er vi derimot hjemme igjen, og årets sommerferie er over :/ Litt stusselig, men sånn er det :)

Hanne sa...

Det bildet øverst der var bare helt smashing av deg! <3