fredag 12. juli 2013

Været, familien og sene kvelder

Litt redd for å jinxe det, men jeg må bare kommentere det DEILIGE været. Jeg føler virkelig vi har vært heldige på den fronten så langt i sommer. Så klart, det har jo hjulpet med en uke på Mallorca og fem dager i sommerlige Danmark også. Endelig føler jeg at kroppen har fått fylt seg opp med de veldig etterlengtede d-vitaminene. Jeg håper på mange slike dager i tiden fremover. Sommeren er jo enda ung :-)


I dag pakket vi med oss kidsa og tok en tur på stranda (Breivoll). Der var det perfekt temperatur for store og små. Vi hadde med oss engangsgrill og litt mat, og vips så nærmet klokken seg barnas leggetid. Man glemmer fort tiden når man har sommerferie og absolutt ingen tidsfrister what so ever (deilig). 

På veien hjem stoppet vi ved Nesset (20 sekunder fra Breivoll). Der har de innmari god (og stor) softis. Det er nesten et must på sånne sommerdager - IS. Og dette kommer fra en jente som egentlig ikke er så fæn av is ;-) 


Vi rundet av kvelden med et felles bad i badekaret her hjemme. Alle fire faktisk. Det ble godt mottatt av de to minste. Mia lo høyt og lenge flere ganger av den tullete storebroren som sprutet vann til alle kanter. 3 måneder - virkelig en fantastisk alder. Man får så mye igjen, både smil, latter og babyprat, samtidig som de enda er bittesmå og så veldig avhengige av foreldrene sine. Hun vil til og med fortsatt ligge på brystet mitt å sove sånn innimellom. Jeg koser meg glugg i hjel om dagen altså :-)


Etter badet sovnet Mia rimelig kjapt. Det er litt verre med han derre storebroren gitt... Han ser nemlig at det er lyst ute, og da er det så innmari vanskelig å lukke øynene, til tross for at han er kjempesliten. Ja, han holder det gående enda, og kvelds-middagen og kjærestetiden står på vent. På sånne kvelder får man testet tålmodigheten sin. Det er sikkert og visst. Samtidig er det glemt to minutter etter at han har sovnet. Vi satser på at det skjer snart. Nå ble det i hvertfall stille ;-)

Hva gjør dere i sommer forresten? Sydentur? Hyttetur? Oslosommer? Eller rolige dager hjemme? 

...og der begynte skravlehanen av en fireåring på rommet sitt igjen, ja. Nå har han vel tisset for sjuende gang den siste timen tipper jeg. Noen som kjenner situasjonen igjen? ;-)

4 kommentarer:

Véronique sa...

Hjemme allerede? Når kom dere hjem?

Klem

Monica Jensen sa...

ja, skulle bare være der fem dager. kom hjem i går kveld :)

Julie sa...

Høres ut som dere har hatt en kjempe fin ferie så langt! Litt heldigere med været der på østlandet ja!;)
Jeg og André skal til Oslo i slutten av juli! Så blir det Bulgaria med venner etter det. Håper på godvær i Oslo!! :-D

Nina-m sa...

Så herlig! Ser ut til at dere virkelig har kost dere :) skulle ønske vi fikk litt sol her også! Vi venter bare på lillebror (5 dager til termin), og å få flytte inn i egen bolig om 3 uker! :)