torsdag 22. mai 2014

Deilige dager

Jeg kan ikke noe for det. Jeg blir litt ekstra lykkelig når været tar så godt vare på oss. Alle solstråler vi får er sårt etterlengtet, og jeg merker at store og små her hjemme har savnet det noe vanvittig. Det gjelder å nyte go´været mens det er her, og det føler jeg vi er ganske flinke til ;)


SAMSUNG CSC


Teo var på besøk på skolen for aller første gang i dag. Jeg skal fortelle mer om det senere. Jeg har nemlig noen tanker rundt det - ikke overraskende nok. Det blir en stor omveltning! Etter skolebesøket var det egentlig meningen at han skulle til barnehagen noen timer, men siden han ikke hadde så lyst til det, benyttet vi anledningen til en god lunsj på egon i Ski - etter Teo sitt ønske. Mia, Teo, tante Benedickte og jeg. Det var fantastisk å sitte ute å kose seg med maten, i kun shorts og t-skjorte. Jeg gleder meg litt ekstra til sommerens første ferietur nå, som skal bestå av bading, restaurantbesøk og kos - i Tyrkia. Vi reiser om knappe 2 uker!


SAMSUNG CSC


Ettermiddagen har vi brukt ute i hagen. Grillet (fantastisk - eneste gangen Nicklas synes det er gøy å lage mat), spilt ball og utforsket gress, grus og nesten en hundebæsj (æsj). Deilige dager altså! Nå sitter begge barna i badekaret. Når man er så mye ute merker man det på energien. Man trenger mer søvn. Så akkurat i kveld skal barna bli lagt litt tidligere enn de pleier - noe jeg tror dem begge to har godt av. Mammaen og Pappaen i hus får nemlig besøk, og vi skal prate business ;) Har jeg glemt å fortelle dere at Nicklas og jeg skal bli kollegaer? Han skal inn i mitt foretak, så skal vi bygge det opp til å bli en familiebusiness - med meg som daglig leder så klart ;) Spennende tider!


Nyyt været til det fulle - slik vi prøver å gjøre :)

Ingen kommentarer: