tirsdag 20. mai 2014

Gal av smerter

SAMSUNG CSC


Jeg titter innom etter et døgn som bare kan beskrives som en berg-og dalbane. Til tross for at jeg har mye vondt i kroppen, så har jeg det generelt bra, og det er sjelden jeg lar smertene stoppe meg. Innimellom blir jeg derimot så forbanna lei. Innimellom føler jeg smertene gjør meg gal. Jeg får lyst til å rive av meg hodet som konstant verker, slå meg selv i nakken som stjeler all konsentrasjon, gråte og hyle. Sent i går kveld lå jeg på baderomsgulvet og gråt inn i et håndkle, rett og slett fordi jeg hadde så sinnsykt vondt. De samme smertene har fulgt meg i dag. På sånne dager er det vanskelig å ha det bra... Da er jeg takknemlig for at jeg har verdens beste mann som hjelper meg gjennom dagen, for at jeg har to barn som får meg til å smile uansett hva, og for at jeg har en snill kollega som dukker opp på døren min med blomster :)


Det som gjør denne dagen litt lettere, er at jobben går sin gang til tross for at jeg er nede for telling. Jentene i teamet når fortsatt sine mål - og det gir meg en vanvittig glede. I dag kan jeg feire at Iselin, en småbarnsmamma fra Brønnøysund, ble assistant manager - og er på god vei mot å kunne være sin egen sjef 100% av tiden. Jeg kan også feire at Eva, en tobarnsmamma fra Skien, har blitt MANAGER (leder i Forever på lik linje med meg). Fantastisk! Jeg er så glad. Vårt team rocker virkelig, og det føler jeg resultatene viser igjen og igjen. Jeg er glad for at jeg er med på morroa og får bygge teamet opp til nye høyder. For en reise!!


Nå skal straks begge barna i seng, og da står én ting på planen; hvile. Forhåpentligvis kan det være litt lettere å være Monica i morgen da. Jeg krysser fingrene for det :)

Ingen kommentarer: