fredag 16. mai 2014

Ikke helt som planlagt...

Jeg føler jeg gjentar meg selv her, men jeg må si det igjen; det blir aldri helt som planlagt når man har små barn...


SAMSUNG CSC


Siden det er fredag, sola skinner og jeg var dødssliten (og orket ikke lage middag), fant vi ut at vi skulle dra ut for å spise i dag. Kose oss med litt god mat i Ski sentrum. Da vi gikk ut døren hjemme nevnte Teo at han hadde vondt i hodet. Det hender han sier det, og så flyttes fokuset over på noe annet, og da forsvinner hodepinen like fort som den kom. Jeg tenkte derfor ikke mer over det, før vi kom fram til restauranten, og han begynte å gråte på grunn av smertene. Først da så jeg hvor dårlig han faktisk var. Når man er i dårlig form skal man slippe å være ute blant folk på en stappfull restaurant. Det var bare å vende nesen hjemover igjen, slik at han fikk den roen han trengte. En lang dag i barnehagen, ute i sola, er nok årsaken til den plutselige hodepinen som han aldri før har kjent makan til.


Jeg visste akkurat hvordan han hadde det. Kraftig hodepine/migrene er noe av det verste. Han orket ikke ha øynene åpne. Han gråt av smerte. Jeg satt nesten bare og ventet på at han ville kaste opp, for det gjør jeg når jeg har migrene. Vil vi rekke hjem før han kaster opp?  Tanken hadde så vidt streifet hodet mitt, før lille frøken fryd kastet opp utover hele seg selv og bilsetet sitt. Herlig! Etter å ha kastet opp x-antall ganger i bilsetet, har vi nå innsett at hun faktisk blir bilsyk. Helt perfekt timet som alltid :) Da vi kom hjem, plasserte jeg Mia i badekaret, og minutter senere kastet Teo opp - som forventet. Han tok seg en avkjølende dusj, fikk en paracet og la seg i sengen med en kald klut på pannen. En halvtime senere var han i toppform igjen, og det samme var søsteren hans. Heldigvis! 17.mai-feiringen blir trolig ikke avlyst i år heller ;)


Middag ble det. Alle ble gode og mette. Nå sover de små, så vi skal begi oss ut på skjortestryking. Lykke en fredagskveld! Jeg skal også pakke ut bunadsølvet og se hvor svart det faktisk er blitt det siste året. I siste liten som alltid :) Før jeg logger av for i kveld, vil jeg ønske alle sammen en fin feiring i morgen. Kos dere og nyt dagen med venner og familie. Dere som starter dagen med champagnefrokost får ta et glass for meg også ;) Hipp hipp hurra!

1 kommentar:

Fru Jacobsen sa...

Huff, migrene er forferdelig vondt :( Kristine sliter også med det, heldigvis funker paracet og litt kald drikke, og slappe av under dyna i mørkt rom ca 30 minutter.

Alle mine blir bilsyke og har blitt det siden de var nyfødte :(