lørdag 31. mai 2014

Just do it!

Jeg vil stille deg to spørsmål, og så vil jeg at du skal tenke nøye gjennom det:


Hva jobber du med? Ønsker du å jobbe med det for resten av ditt liv?


SAMSUNG CSC


I dag har Nicklas og jeg vært på inspirasjonsdag i Ås. Det er alltid gøy å høre dyktige mennesker som har gått veien før deg, dele sine erfaringer, tips og råd. Jeg blir inspirert, jeg får - om mulig - enda en ekstra dose med motivasjon og jeg gleder meg enda mer til fortsettelsen. Det er ikke uten grunn at jeg roser selskapet og denne type business opp i skyene. Det er her mulighetene ligger. Det er her du kan våge å drømme stort, og faktisk se at drømmene dine går i oppfyllelse. Vil du være sjef i eget liv? Eller vil du følge noen andre sin timeplan og klokke, for at de skal tjene penger på jobben du gjør? Det jeg er mest takknemlig for er friheten som følger med. Jeg styrer min egen hverdag, velger selv når jeg skal ha ferie og trenger ikke lenger leve etter klokka på samme måte som før. Hverdagen spiser meg ikke opp, og jeg gleder meg til hver Mandag. DET er lykke! At økonomien vår har blitt flere hakk bedre, er bare en veldig god bonus ;)


En annen ting man lærer seg er og ikke bry seg om janteloven. Den regjererer fortsatt i stor grad i Norge. Alle sier de er imot den, men de aller fleste lever etter den daglig. Hvorfor det? Hvorfor er det sånn at de som vinner penger i lotto skal få lov til å kjøpe seg dyre biler, rope ut at de har penger, og bli hyllet for det?! Mens de som faktisk jobber hardt for pengene sine skal bli sett ned på hvis de viser verden at de er stolte av den jobben de gjør og tjener godt på den? Ganske skrudd tankemåte, spør du meg!


seniormanagermonica


Jeg kan stolt dele med dere i dag at jeg har blitt Senior Manager etter kun 9 måneder. Jeg har tatt bilbonus. Jeg kommer nå til å få en bonus på over 50 000 kroner. Jeg har nådd 3 av 3 mål som jeg satte meg for år 2014. De har stått spikret på kjøkkenveggen siden 1. januar 2014, for jeg vet at hvis jeg ser på målene mine hver dag er det 80% større sannsynlighet for at jeg vil nå dem. Nå, fem måneder ut i året, skal de tre målene bli byttet ut med tre nye. Jeg har ikke bestemt meg for hva som skal opp på kjøkkenveggen enda, men jeg vet at jeg vil nå dem :)


Det var ikke bare meg som ble feiret i dag. Både Stine og Eva var oppe på scenen i dag :) Eva begynte i mars 2014, og har gjort en braksuksess siden. Hun er manager, og har planene klare for de kommende månedene, det kommende året og årene. Jeg vet hun vil klare alle mål hun setter seg! Det er så mange jenter - og da spesielt småbarnsmødre - som har valgt å gå i mine sko. De er på god vei mot å kunne være sin egen sjef 100% av tiden - og flere av dem har alt blitt manager. Med andre ord; hvem som helst kan klare det. Jeg er ikke unik. Det jeg derimot har, er ståpåvilje. Jeg utsetter ikke ting. Jeg kommer ikke med unnskyldninger. Jeg fokuserer på det positive. Klarer jeg, så klarer du!


managereva


Nå skal vi videre til et vennepar. Vi skal KOSE oss i kveld, for det fortjener vi. Jeg tar med meg en champagne under armen :) Sees!

2 kommentarer:

Enkelstil sa...

Hei!
Jeg ser det er mange her inne som jobber innenfor Forever Living.
Vil du sende meg en mail http://enkelstil.familieprat.no om hva dette er, konseptet, arbeidsoppgaver etc?
Hilsen Cathrina

monicajensen sa...

Hei hei :)

Det kan jeg gjøre :)