onsdag 21. mai 2014

The little red one

Gleden er stor når man for første gang på 1,5år kommer inn i den trangeste minste lille saken av en genser i skapet - en genser man brukte masse før, uten at den klemte ett eneste sted på kroppen. Ingen tvil; kroppen forandrer seg etter hvert svangerskap, til tross for at vekten kanskje er den samme.


PicMonkey Collage


Nå sover Mia, og så straks hun våkner skal vi farte avgårde til Ski for et planmøte. En ny forhandler ønsker å legge planer for framtiden. For å nå sine mål er det viktig med en plan. Mia skal så klart være med på møtet. Ting blir litt mer tungvint når man har med en 1åring, men alt går. Det er dog ikke ofte jeg prioriterer jobb på dagtid nå når jeg går hjemme med Mia. Da vil jeg at vi skal kose oss og nyte dagene i stedet. Hun blir jo så alt for fort stor!


Det jeg kvier meg mest for nå er kjøreturen fra Tomter til Ski. "...unngå svingete veier", har jeg lest flere ganger. Vel. Det er én stor berg-og dalbane herfra og til Ski, så er jeg spent på om Mia og magesekken hennes blir spesielt happy. Håndkle og tisselaken blir med på bilturen, og så får vi rett og slett bare håpe på det beste! Tvi tvi!


Ha en fin dag, folkens. Sola skinner og det er lillelørdag. SMIL :)

Ingen kommentarer: