torsdag 12. juni 2014

Antrekk på farten // Kaos

Hei folkens :)


Perfekt antrekk på en en dag som dette. Shorts, singlet og en tynn cardigan over, som sørger for at den småkalde vinden ikke biter på. Antrekk på farten kaller jeg innlegget, for det synes jeg er passende med tanke på at dagen har rast avgårde. På morrakvisten her i dag var det kaos. Seriøst. Vanligvis er jeg en person som mister litt hodet når ting går over stokk og stein her hjemme, mens Nicklas er den rolige, lugne karen som tar kontroll over situasjonen. I dag var det helt motsatt - og det var utrolig uvant. Samtidig vanvittig befriende. Tenk at mannen min kan miste hodet han også, mens jeg roer det hele ned. Jippi, han er ikke perfekt :)antrekkjuniEtter at kaoset hadde roet seg, pakket jeg sekken til Teo og fant fram soveposen. Endelig er dagen her. Dagen han har gledet seg til i over 2 år. Han skal sove over i barnehagen med førskolegruppa. For første gang på overnatting med kompiser - uten mammaen sin. Tenk så stor han plutselig er blitt! Han gleder seg masse. Så mye at smilet faktisk nesten gikk rundt. Allikevel gruer han seg også bittelitt, som han sa. Jeg gruer meg litt mer enn han igjen. Alle sånne milepæler/første gang-opplevelser synes jeg alltid er litt rart og spesielt. Det minner meg på at han ikke er min bittelille røver for alltid, men faktisk vokser opp til å bli en selvstendig kar som garantert kommer til å sette kjæresten sin foran mammaen sin i fremtiden - akkurat slik det skal være. Gøy å være guttemamma og jentemamma :)


Når Teo var levert i barnehagen, dro Mia og jeg videre til Ski for å spise lunsj med en søt snuppe og sønnen hennes. Perfekt avbrekk midt på dagen, med inspirerende og gode samtaler om alt mellom himmel og jord. Når vi kom hjem fra lunsjen, trillet vi en lang tur i sola. Mia virket trøtt, så jeg hadde et håp om en aldri så liten høneblund. Det var derimot ikke i Mia sine planer, så hun holdt det gående og fjaset som bare hun kan. Når vi kom hjem var jeg faktisk litt lei av å underholde en 1åring som egentlig er trøtt, så jeg plasserte hun ved siden av meg i tripptrappstolen med en yoghurt, slik at jeg fikk en aldri så liten bloggpause :) #momoftheyear


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Trenger jeg å fortelle nå at det faktisk er yoghurt over alt? Et par skjeer gikk inn i munnen, mens resten er blitt splættet utover gulvet, bordet og meg... Nå skal alt og alle vaskes, før vi ser skikkelig fram til at Pappa skal komme hjem fra jobb. Vi sees plutselig. Trultemor er lei av å kaste yoghurt rundt nå ;)

2 kommentarer:

inastamnes sa...

Så utrolig nydelig hun er :-) Ser ut som hun storkoser seg til tross for at hun er trøtt! :-)

monicajensen sa...

Åh, tusen takk - jeg er selvsagt enig :) Ja, å grise er supergøy. Da glemmer man fort hvor trøtt man er ;)